Teknoloji

Motorola Edge 30 Ultra resmi videoda görüldü

motorola edge 30 ultra

Motorola Edge serisinin yeni üyelerini tanıtmak için 8 Eylül’de bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu telefonların ismi konusunda henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak cihazlardan birinin Motorola Edge 30 Ultra olması bekleniyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan ve resmi olduğu belirtilen bir video, Edge 30 Ultra’nın tasarımını ve önemli özellikleri gösteriyor.

Edge 30 Ultra’nın kamera delikli pOLED ekranla geleceği görülüyor. Arka taraftaki üçlü kamera modülünde ise göze ilk olarak 200 megapiksel çözünürlüklü ana kamera çarpıyor.

Edge 30 Ultra, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek. 125W şarj desteği de telefonun önemli özellikleri arasında yer alıyor. Bunun telefonun bir gün çalışması için gerekli enerjiyi 7 dakika içinde vereceği belirtiliyor.

Ekranın altındaki küçük yazılara biraz daha dikkatli bakıldığında işin aslı daha iyi anlaşılıyor. Burada 7 dakikalık şarjın “ortalama kullanıcılar” için 12 saate varan bir kullanım süresi sağlayacağı bilgisi veriliyor. Videoda pil kapasitesi konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor.

motorola edge 30 ultraGörünen o ki, Motorola Edge 30 Ultra bir süre önce Çin’de tanıtılan Moto X30 Pro’nun farklı bir versiyonu olacak gibi görünüyor. Bu da telefonda 6.67 inç 144 Hz ekran, ekran içine yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 60 megapiksel ön kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel telefoto kamera gibi özelliklerin bulunacağı anlamına geliyor. 4610 mAh pil ve 50W kablosuz şarj da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER