İncelemelerManşetler

Huawei Watch GT 3 Pro İncelemesi

huawei watch gt 3 pro inceleme huawei watch 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei watch gt 3 pro satın alHuawei Watch GT 3 Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
A300GT3PROCPS koduyla 300 TL indirim
A500GT3PROCPS koduyla 500 TL indirim
(46mm Deri versiyonunda geçerlidir)

SATIN AL

Huawei, farklı fiyat noktalarında ve ihtiyaçlara göre şekillendirdiği ürün yelpazesiyle Türkiye akıllı saat pazarında birinci sıraya yükseldi. Nisan ayının sonlarında küresel tanıtımı gerçekleştirilen Huawei Watch GT 3 Pro, ülkemizde satışa sunduğu en son akıllı saat modellerinden biri oldu. Birkaç ay önce Huawei Watch GT 3’ü detaylı şekilde incelemiş, bu akıllı saati tasarım, ekran, özellikler, sağlıklı yaşam ve egzersiz yetenekleri gibi birçok açıdan beğenmiştik. Huawei Watch GT 3 Pro, beğenimizi kazanan noktaları sürdürürken, listeye daha sağlam olan titanyum malzemeyi, dalış ve golf gibi daha fazla egzersizin takibi ve yeni saat yüzlerini ekliyor. Bu haftanın hemen başında Bodrum’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikte akıllı saat ile tanışmıştık ve birkaç gündür bu akıllı saati kullanıyoruz. Bu Huawei Watch GT 3 Pro inceleme yazısında elde ettiğimiz izlenimler ve yorumlar yer alıyor.

Huawei Watch GT 3 Pro inceleme: Tasarım

Huawei akıllı saatlerinde genellikle dairesel ekran tasarımını tercih ediyor. Bu tercih Watch GT 3 Pro’da da devam ediyor. Huawei’nin geçen yılın ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunduğu Watch GT 2 Pro modeli, sahip olduğu şık tasarım ve kaliteli malzemeleriyle beğenimizi kazanan bir akıllı saat modeliydi. Aynı çizginin Watch GT 3 Pro’da da izlendiğini, hatta bunun ileri taşındığını görüyoruz.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Huawei Watch GT 3 Pro da, önünde safir cam taşıyan, arkası seramik kaplamaya sahip olan, titanyum gövdeli bir akıllı saat. Tasarımıyla klasik saatlerden farksız olan Watch GT 3 Pro’yu bileğinize taktığınızda dikkat çekmemesine imkan olmayacaktır. Huawei, saatin hatlarını daha da keskinleştirmiş ve gövdeyi biraz kalınlaştırmış. 14 milimetre ile bir saat için kalınlık sınırının zorlandığını görüyoruz. Buna rağmen bilekte gayet şık durduğunu, kaba görünmediğini belirtmemiz gerekiyor. Watch GT 2 Pro’ya göre artan kalınlığı ve büyüyen gövdesi, doğal olarak ağırlık artışını da beraberinde getiriyor. Saat, 63 gram ağırlığa sahip. Ne var ki, saati günün çok büyük bir kısmında ve hatta uykudayken bilekte taşımamıza rağmen herhangi bir baskı veya yorgunluk hissi yaratmadığını söylemeliyiz.

Watch GT 3 Pro, büyüyen gövdesine rağmen diğer Huawei akıllı saatleri gibi 22mm kayışları destekliyor. Şirket, gövdenin kayışla uyum sağlaması için, bağlantı noktalarındaki boynuz görünümlü yapıları biraz büyük tutmuş. Ancak kayış ve gövde buluşmasının oldukça şık biçimde tasarlandığını görüyoruz. Saatin elimizdeki versiyonunda siyah renkli ve kauçuktan yapılmış bir kayış var. Sıklıkla spor yapan biriyseniz ya da önümüzdeki sıcak yaz günlerinde denize veya havuza girecekseniz, Watch GT 3 Pro’yu bileğinizde tutmak için silikon kayış en iyi seçenek olacaktır. Bu kayış normal günlerde veya özel etkinliklerde de saatin bilekte şık durmasını sağlıyor. Ancak titanyum veya deri kayışın bu tarz kullanım senaryoları için daha uygun olacağını söylemeliyiz.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Bu arada havuz veya deniz demişken Watch GT 3 Pro, Huawei’nin belirttiğine göre suya en dayanıklı akıllı saat. 5 atmosfer basınca ve 50 metre derinliğe kadar suya dirence sahip. Bu da Huawei’nin şık görünümlü akıllı saatini her türlü aktivite için elverişli hâle getiriyor. Ayrıca tuzlu suya da dayanıklı olan akıllı saat, daha önce bir akıllı saatte görmediğimiz görülmemiş serbest dalış modu verimli şekilde kullanmamızı sağlıyor. Huawei’nin sayesinde Bodrum’da, ilk kez bir dalış deneyimi yaşadık. Yaklaşık 4-5 metre derinliğe kadar, bilekte Watch GT 3 Pro bulunduğu hâlde tüple dalarak yaşadığımız su altı deneyiminde, saatin yüksek basınca, hem de tuzlu su içinde dayandığını ve tüm işlevlerinin çalıştığınız gözlemledik.

Watch GT 3 Pro’nun ekranının etrafında diğer Huawei saatlerinde olduğu gibi, ona klasik saat havası veren bir çerçeve yer alıyor. Sağ kenarda iki adet fiziksel kontrol var. Bunlardan bir tanesi klasik saatlerde gördüğümüz halkayı andırıyor. Döndürerek kullanıcı arayüzünde gezinmeniz mümkün. Aynı zamanda dokunsal geri bildirimlerle gezintiyi biraz daha verimli hâle getiriyor. Ayrıca bu fiziksel kontrole bastığınızda saatin uygulama menüsüne erişebilirsiniz. Hemen altında ise hap biçiminde bir hızlı erişim tuşu var. Daha önceki Huawei akıllı saatlerinde bu genellikle Egzersiz uygulamasına atanmış biçimde geliyordu. Ancak istediğiniz bir uygulamaya atamanız da mümkün oluyordu. Aynısı burada da geçerli. Yine sağ kenarda Watch GT 3 Pro’nun güçlü hoparlörü var. Sol kenarda ise mikrofonu görüyoruz. Saatin seramik kaplamalı arka yüzünde kalp hızı ölçümü, kanda oksijen düzeyi ölçümü ve bunun gibi işlevler için çeşitli sensörler bulunuyor.

Huawei Watch GT 3 Pro inceleme: Donanım, Özellikler ve Pil

Yukarıda belirttiğimiz gibi, Huawei Watch GT 3 Pro’da dairesel ekran yer alıyor. Bu ekran 1.43 inçlik büyüklüğe sahip. Böylelikle fazlasıyla okunaklı yazılar, net grafikler ve görseller sunuluyor. 60 Hz yenileme hızına sahip olan ekran, kullanıcı arayüzü geçişlerinde, kaydırmalarda iyi bir akıcılık sunuyor.

huawei watch gt 3 pro inceleme

AMOLED ekran, 1000 nit gibi yüksek bir parlaklık sunuyor. Bu sayede dışarıda, parlak güneş ışığı altında bile iyi bir performans sergiliyor. Buna ek olarak ekrana tam karşıdan bakmasanız bile, ekrandakiler rahatlıkla görülüyor, anlaşılıyor. Üstelik AMOLED ekranın varlığı sayesinde pil ömrünü de gözeterek sürekli açık ekran özelliğinden yararlanmak mümkün oluyor. Böylelikle Watch GT 3 Pro’yu, aktif biçimde kullanmadığınız durumlarda da, klasik bir saat gibi görünecek biçimde bileğinizde taşımayı sürdürebilirsiniz.

Watch GT 3 Pro, sahip olduğu donanım paketiyle iyi bir performans gösteriyor. Gerek normal kullanım modunda gerek süper güç tasarrufu modunda, akıllı saat akıcı biçimde çalışıyor. Kullanıcı arayüzünde gezinti hızlı, saat üzerinde saat yüzü değiştirme, bunların ayarlamalarını yapma ve benzeri işler de hızlıca gerçekleştiriliyor. Kaydırma ve bunun gibi işlerde de tepkisellik iyi derecede bulunuyor.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Huawei, Watch GT 3 Pro’nun tek başına çalışabilmesi için gerekli özellikleri de sunuyor. Akıllı saatte gelişmiş bir GPS sistemi sunuluyor. Huawei, çift kanallı GPS ile rakipsiz doğruluğun sunulduğunu belirtiyor. Aynı zamanda iki GNSS ile yer belirleme kanalına sahip olan sektördeki ilk saat olduğunu dile getiriyor. Bu sayede dahili GPS sistemi barındıran akıllı saatlere göre daha doğru konumlandırma yapıldığı da vurgulanıyor. Sonuç olarak dışarıda gerçekleştirdiğiniz antrenmanlarda yanınıza telefonunuzu almaya gerek duymadan rota takibi yapabilir, mesafe bilgilerini antrenman kayıtlarınıza ekleyebilirsiniz. Üstelik çift kanallı GPS sistemi sayesinde geçtiğiniz yerlerin kaydı daha iyi tutuluyor ve mesafe bilgisi de daha iyi biçimde kaydediliyor.

Öte yandan Huawei Watch GT 3 Pro, sahip olduğu dahili mikrofon ve hoparlör sayesinde bağlı telefona gelen çağrıları doğrudan akıllı saat üzerinden cevaplamaya izin veriyor. Karşı tarafın sesi gayet anlaşılır şekilde duyuluyor. Bununla birlikte karşı taraf da sizin sesinizi gayet net ve anlaşılır biçimde alıyor. Huawei Watch GT 3 Pro, telefonunuza erişemediğiniz durumlarda görüşmeleri rahatlıkla yapmanıza olanak sağlayacaktır.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Huawei Watch GT 3 Pro’yu kutusundan çıkan disk biçimli şarj aksesuarı yardımıyla şarj edebilirsiniz. Bununla birlikte Qi kablosuz şarj destekli aksesuarlarla da saati şarj etmeniz mümkün. Kutusundan çıkan kablosuz şarj adaptörü ve 40W’lık Huawei SuperCharge güç adaptörüyle şarj işlemi bir buçuk saate yakın bir sürede tamamlanıyor. Sadece yarım saatte ise yüzde 50’ye yakın bir kısmı doluyor. Ayrıca saatin kablosuz şarj performansı da önceki modellere göre artırılmış. Huawei, saatin kablosuz şarj ile yüzde 30 daha hızlı şarj olduğunu belirtiyor. Böylece ters kablosuz şarj destekli bir telefonla çok daha hızlı bir şekilde şarj edip hızlı bir şekilde uzun süreli kullanıma hazır olacaktır.

Huawei Watch GT 3 Pro inceleme: Yazılım

Huawei Watch GT 3 Pro, HarmonyOS 2.1 ile yüklü olarak geliyor. Huawei, bu işletim sistemiyle birlikte kullanıcılara, şimdiye kadar akıllı saatlerinde görmediğimiz bazı özellikleri ve imkanları sunuyor.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Huawei, giyilebilir ürünlerini akıllı telefonlarla, özellikle de EMUI ile çalışan kendi telefonlarıyla eşleştirmeyi giderek daha kolay hâle getiriyor. Huawei Sağlık uygulaması bu telefonlarda zaten yüklü olarak geliyor. Ancak bunu bile yapmadan, saati açtıktan sonra telefonu saatin yanına getirip ekranı açarak eşleştirme ve bağlantı işlemini başlatabilirsiniz. Akıllı saat, bir dakikadan az bir sürede kullanıma hazır hâle geliyor. Ayrıca Huawei Sağlık uygulamasını diğer markalı akıllı telefonlara, yani iPhone ve Android telefonlara yükleyerek Watch GT 3 Pro’yu kullanmanız mümkün. Biz eşleştirmeyi elimizdeki Huawei P50 Pro ile gerçekleştirdik. Huawei Sağlık uygulaması bu telefonda zaten yüklü durumdaydı. Bu durumda eşleştirme süreci biraz daha kolay oldu, sadece telefonu saatin yakınına getirmemiz yetti. P50 Pro’nun ekranında beliren penceredeki bağlan komutuna tıklatarak süreci başlattık ve akıllı saati sadece 1 dakika içinde kullanıma hazır hâle geldi.

Öncelikle Watch GT 3 Pro’da gezinti işleminin pürüzsüz biçimde gerçekleştiğini belirtelim. Geçişler, kaydırma ve bunun gibi hareketleri dilerseniz dokunmatik ekran üzerinde parmağınızı hareket ettirerek, dilerseniz saatin ekranının kenarlarında parmağınızı kaydırarak gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik ikinci hareketle harita, fotoğraf ve benzeri içerik ve uygulamalarda yakınlaştırma ve uzaklaştırma da yapabilirsiniz. Bu hareketleri ıslak ellerle gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede suda gerçekleştirdiğiniz antrenmanlarda saati daha rahat biçimde kontrol edebilirsiniz. Dokunmatik ekrandan daha rahat ve kullanışlı bir gezinti aracı ise sağ kenardaki halka oluyor. Bunu döndürerek kaydırma, yakınlaştırma ve benzeri işlevleri gerçekleştirebilirsiniz. Bastığınızda ise uygulama menüsüne, diğer bir deyişle Grid Launcher adlı kullanıcı arayüzüne erişebilirsiniz.

huawei watch gt 3 pro inceleme

HarmonyOS ile birlikte daha fazla saat yüzü seçeneğini bizzat Huawei Watch GT 3 Pro üzerinde görüyoruz. Çoklu servis araçları olarak adlandırılan saat yüzü favorimiz oldu. Burada birden fazla uygulama kısayolunu ve widget’ı ekranda, düzenli biçimde görmek mümkün oluyor. Son yıllarda çoğu üretici, ürün lansmanlarında özellikleri verirken mozaik biçiminde görseller kullanıyor. Çoklu servis araçları bunu andırıyor ve fazlasıyla hoş görünüyor. Üstelik yeni gelen etkileşimli saat yüzleri sayesinde saatin büyük boyutlu, canlı ve parlak ekranı daha eğlenceli ve verimli biçimde kullanılabiliyor. Örneğin Video Saat Yüzü sayesinde saat ekranında bir video gösterilirken, Oyun Saat Yüzü saatin ekranında efsanevi tilt oyununun küçük bir versiyonunu oynamaya izin veriyor. Bilgilendirici Saat Yüzü ise saatin ekranında birçok veriyi aynı anda görmeye izin veriyor. Komplikasyon olarak da adlandırılan bilgi alanlarının yönetimini de bizzat saatin ekranı üzerinden yapabilirsiniz. Bununla birlikte bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulaması üzerinden de saat yüzü kontrolünü ve yönetimini gerçekleştirebilirsiniz.

Huawei akıllı saatlerinde görmeye alıştığımız Hava Durumu, Telefonumu Bul, Uzaktan Kumanda, Müzik ve bunun gibi yaşam asistanı niteliğindeki uygulamaları Watch GT 3 Pro’da da görüyoruz. Bağlı telefona gelen çağrıları reddetme veya cevaplama, telefon görüşmelerini doğrudan akıllı saat üzerinden yapmak da kullanışlı özellikler arasında. Spor yaparken, araba kullanırken veya telefona erişemediğiniz durumlarda Watch GT 3 Pro, yüksek sesli hoparlörü ve iyi mikrofonuyla işinizi görecektir. Hoparlörü, telefonun hafızasına aktardığınız parçaları dinlemenize izin veriyor. Ayrıca Bluetooth kulaklık veya hoparlörleri de Watch GT 3 Pro ile kolaylıkla eşleştirebilirsiniz.

Huawei Watch GT 3 Pro inceleme: Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz

Huawei, Watch GT 3 Pro’nun 100’den fazla egzersiz modunu desteklediğini belirtiyor. Açık havada koşma, yürüme, tırmanma, patika koşuları, bisiklet binme, açık suda yüzme ve triatlon gibi aktivitelerin yanında; iç mekanda koşu, bisiklet, havuzda yüzme, serbest antrenman, eliptik, kürek çekme gibi aktiviteleri Egzersiz uygulamasında, her an erişilebilir biçimde görüyorsunuz. Bunun yanı sıra farklı kategorilerde 85 farklı özel egzersizi de uygulamaya kolaylıkla ekleyebilir ve bu özel egzersizlerdeki hareket takibini daha doğru biçimde yapabilirsiniz.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Saatin en büyük özellikleri arasında daha önce de bahsettiğimiz gibi serbest dalış modu bulunuyor. 30 metre derinlikteki deniz suyunda gayet rahat çalışan saat, kısıtlı süreyle de olsa 50 metre derinlikteki tuzlu su basıncına bile dayanabiliyor. Saatin serbest dalış modu, dalgıçların ihtiyaç duyabileceği derinlik, süre vs. bilgileri tek ekranda toplayarak saatin arayüzleri arasında geçiş yapma ihtiyacını da ortadan kaldırıyor ve böylece su içerisinde kullanımı çok kolay hale geliyor. Dalış antrenmanı sırasında dalış derinliği, su altında kalınan süre, su üstünde kalınan süre ve bunun gibi kullanışlı bilgiler gösteriliyor. Antrenman bitişinde daha fazla ayrıntıyı ve konum bilgilerini bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulamasında görebiliyorsunuz.

Bu arada otomatik hareket algılama ile çeşitli aktiviteleri otomatik olarak izlemeye başlama imkanı da Watch GT 3 Pro’da mevcut. Egzersiz sırasında İngilizce olarak geçilen çeşitli bilgi mesajlarıyla ne durumda olduğunuza dair küçük ancak yararlı geri bildirimler alıyorsunuz. Aktivite kayıtları ise gerçekleştirdiğiniz tüm egzersiz ve hareket kayıtlarını takip etmenize izin veriyor.

huawei watch gt 3 pro inceleme

Uyku takibi de iyi biçimde çalışıyor. Daha önce olduğu gibi farklı uyku aşamalarının zaman aralıklarını ve sürelerini görebilir, daha iyi bir uyku için tavsiyeler alabilirsiniz. Watch GT 3 Pro her ne kadar normale göre ağır ve büyük boyutlu bir saat olsa, üstüne üstlük deri kayış taşısa da deneyimlediğim süre boyunca bu akıllı saati uyurken bileğimde tutmaktan rahatsızlık duymadım.

Kalp hızı ölçümü ve artık akıllı saatlerde bir klasik hâlini alan kanda oksijen düzeyi ölçümü gibi sağlık araçları mevcut. Bunlar isteğe göre kullanılabileceği gibi, sürekli ölçüm imkanı da sunuluyor. Stres testi, nefes egzersizi gibi sağlık odaklı uygulamalar da bu akıllı saatte mevcut durumda.

Kalp hızı ve kanda oksijen düzeyi ölçümü gibi iki dolaşım odaklı özelliğin yanında, özellikle kalp sağlığı konusunda dikkatli olmaları gerekenlerin bir hayli işine yarayacak EKG ölçümü özelliği de Huawei Watch GT 3 Pro’da mevcut. Bu özellik saatin elimizde bulunan 46mm kasalı versiyonunda sunuluyor. Akıllı saatte yer alan EKG uygulaması aracılığıyla ölçümü yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle uygulamayı açmalı, daha sonra işaret parmağınızın ucunu saatin sağ kenarındaki alt tuşa dokundurmanız gerekiyor. 30 saniye kadar bu şekilde hareketsiz bekleyin, ekranda EKG ölçümünün yapıldığını göreceksiniz. Süre sonunda testin bittiğine dair bilgi ekranda görünecektir.

Huawei Watch GT 3 Pro tarafından kaydedilen EKG raporlarının Huawei veya Android telefonunuzda yüklü olan Huawei Sağlık uygulamasında gösterimini sağlayacak özellik henüz mevcut sürüme gelmedi. Ancak Huawei, EKG raporlarına Sağlık uygulamasından erişmek isteyenler için bir alternatif yöntem sunuyor. Öncelikle Huawei Sağlık uygulamasının beta sürümünü bu bağlantıdan indirmelisiniz. Daha sonra Sağlık uygulamasındaki ayarlar kısmından otomatik güncelleme seçeneklerinin tamamını durdurun. İndirdiğiniz APK dosyasını telefona kurun. Sonrasında cihazın donanım yazılımı sürümünün HarmonyOS 2.1.0.316 (SP2C00M00) olduğunu kontrol edin, eğer bu sürüm yüklü değilse güncellemeyi gerçekleştirin. Bu işlemleri tamamladıktan sonra Huawei Sağlık Beta uygulamasında EKG bölümünü, Kalp seçeneği içinde göreceksiniz. Buradan Watch GT 3 Pro ile kaydedilen EKG testlerine erişebilirsiniz. Yeri gelmişken Huawei, Watch GT 3 Pro ile takip edilen EKG verilerinin referans amaçlı olduğunun ve resmi bir belge olarak kullanılamayacağının altını çiziyor.

huawei watch gt 3 pro ekg

Huawei Watch GT 3 Pro’da bulunan sağlık özelliklerinden bir tanesi de sıcaklık sensörü. Bu sayede Huawei, cilt sıcaklığının ölçülebileceğini belirtiyor. Her ne kadar ateşimiz olup olmadığını tam anlamıyla ölçmek için başvurulacak birinci yöntem olmayacak olsa da içinde bulunduğumuz günlerde vücut sıcaklığını her an ölçmek için kullanabileceğiniz pratik bir yöntem olarak nitelendirilebilir.

Huawei Watch GT 3 Pro’nun topladığı tüm sağlık verilerini saatin büyük ekranında açık şekilde görebilirsiniz. Ancak bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulaması anlaşılır grafikler ve açıklamalar eşliğinde sağlık durumunuzu sürekli takip etmenizi sağlıyor.

Huawei Watch GT 3 Pro inceleme: Sonuç

Huawei, son birkaç yıldır çıkardığı akıllı saatleri ve bileklikleriyle diğer akıllı saat platformlarının yanında ciddi ve güçlü bir alternatif oluşturmuştu. HarmonyOS ile birlikte Huawei’nin akıllı saatleri eklenen özelliklerle daha güçlü hâle geliyor. Üstelik şirket, akıllı saatlerini malzemeler bakımından güçlendiriyor, tasarımlarını da daha çekici hâle geliyor.  Watch GT 3 Pro, selefi olarak kabul edebileceğimiz Watch GT 2 Pro’ya göre dikkate değer ilerlemelerle geliyor. Önceki Huawei saatlerinde gördüğümüz güçlü sağlık ve egzersiz odaklı özellikler korunurken, yeni eklenen egzersiz modları, titanyum gövde, uzun pil ömrü ve büyük ekran Huawei Watch GT 3 Pro’yu tek başına bir akıllı saat olarak değerlendirildiğinde, üst sınıfın da üst kısımlarına taşıyor.

Huawei’nin seçmiş olduğu malzemeler, titanyum, nano seramik, deri kayış ve bunun gibi üst sınıf unsurlar saatin sahip olduğu fiyatı açıklıyor. Dairesel ekranı yüksek bir kaliteye sahip ve her ortamda iyi bir kullanım sağlıyor. Mikrofonu ve hoparlörü de bunlara bağlı olarak kullanılan telefon görüşmeleri, müzik dinleme gibi işlevleri iyi şekilde yerine getirmeye izin veriyor. Pil konusunda Huawei Watch GT 3 Pro, süper güç tasarrufu modunda seleflerinin çizgisini sürdürüyor. Akıllı mod kullanımında da, rakiplerinden daha güçlü bir pozisyonda olduğunu gösteriyor. Huawei Watch GT 3 Pro, hem Android hem iOS işletim sistemli telefonlar ile sorunsuz bir şekilde eşleşip çalışabiliyor. Böylece Huawei yalnızca kendisinin değil, var olan tüm platformlara ve ekosistemlere hitap edebiliyor.

Huawei Watch GT 3 Pro, farklı kayış seçenekleri ile farklı kullanım alanlarına ve ihtiyaçlarına iyi şekilde cevap veriyor. Eğer sıklıkla spor yapan, denize veya havuza giren bir kişiyseniz, tercihiniz silikon kayışlı model yönünde olmalı. Bu, daha ekonomik bir alışveriş yapmanızı da sağlayacaktır. Daha çok günlük hayatta ve özel günlerde kullanacağı bir saat isteyenler için deri veya titanyum kayışlı seçenekler daha iyi duruyor. Tabii ki, bunlar daha yüksek fiyat etiketlerine sahip. Saatin 43mm’lik seramik kasalı versiyonunun da çok hoş göründüğünü, daha küçük yapısı ve şıklığıyla özellikle kadınlar için isabetli olacağını söylememiz gerekiyor.

huawei watch gt 3 pro satın alHuawei Watch GT 3 Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
A300GT3PROCPS koduyla 300 TL indirim
A500GT3PROCPS koduyla 500 TL indirim
(46mm Deri versiyonunda geçerlidir)

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER