Manşetler

Google Pixel 7 ve Pixel Watch etkinliğinin tarihini açıkladı

google pixel 7

Google Pixel 7 serisi telefonları ve Pixel Watch akıllı saatiyle ilgili tüm detayları paylaşacağı etkinliğinin tarihini duyurdu. 6 Ekim’de gerçekleşecek etkinlik Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak. İnternet devi, mayıs ayında I/O 2022’de ilk kez gözler önüne çıkardığı Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel Watch hakkındaki detayları paylaşacak.

Mayıs ayındaki etkinliğin ardından hem Pixel 7 serisi hem de Pixel Watch hakkındaki çeşitli bilgiler internete sızmıştı. Sızıntılar sayesinde bu cihazlara dair daha fazla detay öğrenmek mümkün olmuştu. Hatta Pixel 7 serisinin üyeleri bazı kullanıcıların eline de geçmişti.

Google’ın da yeni cihazlarıyla ilgili daha fazla bilgi paylaştığını belirtmek gerekiyor. Pixel 7’nin ürün sayfasına bakıldığında yeni telefonların kalbinde Tensor G2 adını taşıyan yeni nesil işlemcinin bulunduğu görülüyor.

Sızıntıların Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro hakkında ortaya çıkardıkları Google’ın açıkladıklarından pek fazla değildi. Örneğin, Pixel 7 Pro’nun alüminyum kamera çubuğunun üstünde iki kesik bulunduğu bir kez daha görülmüştü. Pixel Watch’un restoranda unutulan prototipi ise çalıştırılmamış, ancak saatin bilekte nasıl durduğunu görmek mümkün olmuştu.

Google Pixel 7 serisi geçmiş nesillerin bir devamı gibi görünüyor. Ancak Pixel Watch’un “tamamen Google tarafından hazırlanmış ilk akıllı saat” olması, bu cihazın üstündeki baskıyı biraz artırıyor gibi görünüyor. Google’ın rakipleri Apple ve Samsung uzun süredir giyilebilir ürün yapıyor. Dolayısıyla internet devinin de bu alana güçlü bir giriş yapabilmesi önem taşıyor.

İLGİLİ HABERLER