Teknoloji

Google Pixel 7 Pro’nun ön siparişe çıkacağı tarih belli oldu

google pixel 7 pro

Google Pixel 7 Pro hakkındaki tüm detaylar 6 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlikte açıklanacak. Görünen o ki, Pixel 7 Pro etkinliğin gerçekleştirildiği gün ön siparişe çıkacak.

Google tarafından hazırlanan “İlk İzlenimler: Pixel 7 Pro” başlıklı videoda altta görünen oldukça küçük yazılmış bir yazı, telefon için ön siparişlerin 6 Ekim itibarıyla başlayacağını gösteriyor. Bu yazı, Pixel 7 Pro bir kullanıcının elindeyken ekranın alt kısmında beliriyor.

Videoda sadece Pixel 7 Pro görünüyor. Dolayısıyla etkinlikte gözler önüne çıkacak diğer cihazların ön sipariş döneminin ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik kesin bir şey söylemek zor. Ancak Pixel 7 ve Pixel Watch akıllı saatin aynı gün ön siparişe açılması da sürpriz olmayacaktır.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, Google’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği I/O geliştirici konferansında ilk kez görülmüştü. O tarihte fazla detay paylaşmayan şirket, 6 Ekim’de yeni akıllı telefonları ve ilk akıllı saatine dair tüm bilgileri verecek.

Google Pixel 7 Pro’nun 6.7 inç, Pixel 7’nin ise 6.2 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor. Her iki telefon da Google’ın Tensor G2 işlemcisini taşıyacak. Pixel 7 Pro’nun arkasında 50, 48 ve 12 megapiksel sensörlerden oluşan üçlü bir kamera modülünün bulunması da konuşulanlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER