Eğlenceİpucu

Formula 1 yarışları nasıl izlenir? – Video

formula 1 nasıl izlenir
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

F1 2023 sezonu bu hafta sonu Bahreyn GP ile birlikte başlıyor. Önümüzdeki dokuz ay boyunca, 23 farklı yarışı izleyeceğiz. Formula 1 2023 sezonunda yeni pilotlar ve takımları değişenlerle yepyeni bir heyecan F1 severleri bekliyor. Bu yazıda Formula 1 yarışlarını akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve akıllı TV’lerden nasıl izleyebileceğinizi anlatıyoruz.

1. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden Antrenman turları, sıralama turları ve yarışını takip edebilirsiniz. Ayrıca sprint yarışının da bulunduğu yarışlarda bu seansı da S Sport Plus’tan kesintisiz izleyebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. Yarışları Serhan Acar’ın anlatımıyla izleyebileceğiniz gibi, sadece yarış sesini de duyabilirsiniz. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seçin. Bu arada akıllı TV platformlarında da mevcut ve web sitesi üzerinden de izleme imkanı var.

S Sport Plus aylık abonelik 34,99 TL, yıllık abonelik ise 299,99 TL. Bu arada F12023 koduyla F1 2023 sezon açılışına özel olarak 249,99 TL’lik yıllık üyelik indirim kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bu arada farklı alışveriş sitelerinde özel S Sport Plus kampanyaları var. Bu bağlantıdan hepsine göz atabilirsiniz.

2. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis web sitesi üzerinden, aynı zamanda da F1 TV iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet vermeye başladı. Yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. 7 günlük ücretsiz deneme imkanı var.

iOS cihazında F1 TV Pro uygulamasını indirdikten sonra açtığımızda, Türkiye için özel fiyatların bulunduğunu gördük. F1 TV Pro erişimine aylık 159 TL veya yıllık 1299,99 TL karşılığında sahip olabilirsiniz. Bu arada yarış tekrarları, özel F1 belgeselleri ve canlı zaman ekranı erişimi gibi özelliklere sahip F1 TV Access paketine de ayda 7,99 TL karşılığında erişebilirsiniz.

F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz. Canlı zaman ekranı ve araçların pist üzerindeki konumları da sunuluyor.

3. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport 2 kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak S Sport 2’yi canlı izleyebilirsiniz.

S Sport 2 TV+ platformunda 78. kanaldan yayın yapıyor.

İlginizi çekebilir

4. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart abonesi olmayanlar da aylık 29,9 TL karşılığında D-Smart GO Mega paketine abone olarak spor kanallarına erişim elde edebilirler. Aynı paketin yıllık ücreti ise 269,10 TL. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport 2 D-Smart platformunda 79. kanaldan yayın yapıyor.

İLGİLİ HABERLER