Eğlence

Flight Simulator oyuncuları Top Gun güncellemesiyle savaş jetlerini kullanacak

flight simulator top gun

Top Gun: Maverick filmi hafta içinde yurt dışında gösterime girmişti. 27 Mayıs itibarıyla Türkiye’de de izleyicilerin karşısına çıkacak olan filmin tanıtım çalışmaları çerçevesinde hazırlanan Microsoft Flight Simulator Top Gun paketi de oyuncularla buluşmaya başladı.

Ücretsiz olarak sunulan genişleme paketi, sanal pilotları F/A-18E Super Hornet savaş jetinin kokpitine yerleştiriyor. Oyuncular savaş uçağını uçak gemisine indirmeyi, havada savaş manevraları yapmayı ve zorlu arazilerde düşük irtifada uçmayı öğreniyor.

Genişleme paketinde daha heyecan verici başka bir unsur daha mevcut. Oyuncular gerçekte olmayan ancak filmde kullanılabilen Darkstar isimli uçağı da deneyimleyebilecek. Bu kurgusal uçak yerden neredeyse 46 bin metre yükseğe ulaşabiliyor. Fiight Simulator oyuncularına dünyayı stratosfere çok yakın bir yerden gösterecek olan Darkstar’ın çok hızlı olduğunu belirtmekte de fayda var.

Flight Simulator Top Gun paketi uzun süredir bekleniyordu. Ancak Top Gun: Maverick’in vizyona girişi farklı nedenlerle birkaç kez ertelenmişti. Normalde 2019’un temmuz ayında yayınlanması planlanan filmin çıkışı önce aksiyon sahnelerinin çekiminin gecikmesi daha sonra da COVID-19 nedeniyle ertelenmişti. Buna bağlı olarak Flight Simulator paketinin yayınlanması da ileri tarihlere sarkmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER