Teknoloji

Fitbit Charge 6 için ilk resmi işaret geldi

fitbit charge 6 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fitbit en yeni ürünlerini kısa süre önce tanıtmıştı. Şirket yeni ürünleri için de fazla zaman kaybetmeyecek görünüyor. ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtları, Fitbit Charge 6 bilekliğin ipucunu veriyor.

Google Cüzdan’ın yeni tanıtılan Sense 2 ve Versa 4’te kullanılabileceği geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Aynı belgede Charge 6’ya da “FB423” model numarasıyla referans verilmişti. FCC’nin kayıtlarında da aynı model numarasını görmek mümkün oluyor. Burada cihazın Bluetooth ve NFC desteği sunacağı da görülüyor.

Fitbit Charge 5’i bundan tam bir yıl önce tanıtmıştı. Şirket geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğinde Sense 2, Versa 4 ve Inspire 3’ün sonbahar kadrosunu oluşturduğunu belirtmişti. Bu da Charge 6’nın aralık ayının sonlarında veya ocak ayının başlarında piyasaya çıkabileceği anlamına geliyor.

Ancak Charge 6’yı bu dönemde çıkarmak Fitbit için pek mantıklı bir tercih gibi görünmüyor. Çıkışın aralık ayının sonlarına kalması durumunda Charge 6’nın “yılbaşı hediyesi alışverişi” dönemini kaçırması muhtemel görünürken, bunun Charge 5’in satışlarına da olumsuz yansıması ihtimal dahilinde yer alıyor. Yine de şirketin 2023’ün ilk çeyreğinde Charge 6’yı tanıtması sürpriz olmayacaktır.

Fitbit Charge 6, tasarımı ve özellikleri itibarıyla Fitbit Luxe’un takipçisi olabilir. Inspire 3 ile uygun fiyatlı bir seçenek sunan şirket, Charge 6 ile daha üst segment bir bileklik arayanlara hitap edebilir.

İLGİLİ HABERLER