Eğlence

Apple TV Plus ve HBO Max Emmy’lerde güldü

apple tv plus ted lasso
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix geçtiğimiz yıl 10 Emmy ödülü kazanmıştı. Bu yıl ise Apple TV Plus ve HBO Max, Netflix’i geride bırakmayı başardı. HBO Max, 12 ödülle gecenin en büyük kazananı oldu. The White Lotus beş, Succession dört, Euphoria, Hacks ve Last Week Tonight ile birer ödül aldı.

Apple TV Plus’a ise dört ödülünü de Ted Lasso kazandırdı. Dizi; En İyi Komedi Dizisi ve yine komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu (Jason Sudeikis), En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Brett Goldstein) ve Yönetmen (MJ Delany) dallarında Apple’a ödül getirdi.

Netflix ise Squid Game ile iki ve Ozark ile de bir ödül kazandı. Ozark’ta Julia Garner En İyi Yardımcı Kadın ödülünün sahibi oldu. Hulu’ya Dopesick’teki rolüyle Michael Keaton ve The Dropout’taki rolüyle Amanda Seyfried ödül getirdi. Amazon Prime Video ise tek ödülünü Watch Out for the Big Grrrls ile kazandı.

Bazı popüler diziler ise geceden eli boş döndü. HBO Max’in Better Call Saul ve Barry, Apple TV Plus’ın Severance, Netflix’in Stranger Things ve Hulu’nun Only Murderers in the Building dizileri geceyi ödülsüz tamamladı. Yazıda bahsi geçen Hulu dizilerinin Türkiye’de Disney+‘ta yayınlandığı notunu düşmekte de fayda var.

İLGİLİ HABERLER