Teknoloji

Apple yeni iPad’lerini ekim ayında tanıtabilir

apple ipad

Apple’ın eylül ayında iPhone 14 serisini ve yeni saatlerini tanıtacağı bir etkinlik gerçekleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak şirketin sonbahardaki takvimine başka bir organizasyonun daha eklenmesi muhtemel görünüyor. Yeni bir habere göre, Apple iPad için ekim ayında bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor.

Güney Kore kaynaklı bu habere göre, etkinliğin ekim ayının sonlarında düzenlenmesi muhtemel görünüyor. Şirketin bu etkinlikte yeni iPad Pro modellerinin yanı sıra 10. nesil giriş segmenti iPad’i tanıtması bekleniyor.

İddianın kaynağının Çinli üreticiler olduğu belirtilirken, Apple’ın giriş segmenti iPad’in tasarımında da bazı değişikliklere gidebileceği ifade ediliyor. Tasarımın iPad mini’ye benzer şekilde inceleceği ve kenarların da diğer iPad modelleri gibi düzleşebileceği söyleniyor.

10. nesil iPad’in A14 Bionic işlemciyle geleceği de haberde verilen bilgiler arasında yer alıyor. Yeni iPad Pro’ların ise M2 işlemci taşıması öngörülüyor.

Apple iPad ve Mac’ler için geçmişte de ekim ayında etkinlik düzenlemişti. Dolayısıyla bu iddia kulağa bir hayli mantıklı geliyor. Tasarım değişikliğinin giriş segmenti iPad’ler için taze bir kan olacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER