DosyaManşetler

Apple 7 Eylül “Gelecek Zaman” etkinliği saat kaçta, nasıl izlenir ve neler tanıtılacak?

apple 7 eylül gelecek zaman etkinliği
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın geleneksel iPhone etkinliği bugün. Şirketin bu yıl içindeki ikinci büyük donanım duyuruları etkinliğinde ön planda iPhone 14 serisinin bulunması bekleniyor. Bunun yanı sıra tanıtımı beklenen diğer ürünler de mevcut. Apple’ın “Far Out”, yani “Gelecek Zaman” olarak adlandırdığı etkinliği saat kaçta başlıyor, nasıl izlenir ve neler tanıtılacak gibi soruların cevaplarına bu haberde yer veriyoruz.

Apple “Far Out – Gelecek Zaman” etkinliği ne zaman ve saat kaçta?

Apple’ın Gelecek Zaman etkinliği 7 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak. Geçtiğimiz haziran ayındaki WWDC 2022 etkinliğinde olduğu gibi, Apple hibrit bir etkinlik gerçekleştiriyor. Etkinliğin yayını internet üzerinden yapılmakla birlikte, davet edilen belirli bir gazeteci, yayıncı ve influencer da Apple Park üzerinden izleme ve sonrasında ürünleri yerinde görme imkanına sahip olacak.

Apple “Gelecek Zaman” etkinliği nasıl izlenir?

Apple iPhone 14 serisinin tanıtılacağı etkinliği web sitesi üzerinden canlı yayınlıyor. Ayrıca YouTube kanalı üzerinden de canlı yayın olacak. En baştaki video penceresi aracılığıyla canlı yayını bu sayfadan da izleme imkanınıza sahip olacaksınız.

Apple “Gelecek Zaman” Eylül etkinliğinde neler görmeyi bekliyoruz?

@teknoblog #Apple etkinliği ne zaman? #iPhone14 ve diğer yeni ürünler geliyor. #iPhone #teknoloji ♬ orijinal ses – Teknoblog

Apple için eylül ayları genellikle yeni iPhone’ların tanıtımına ayrılıyor. Yalnızca 2020 yılında bu geleneğin bozulduğunu görmüştük, ancak geçen yıl iPhone 13 serisini yine eylülde düzenlenen bir etkinlikte görmüştük. Son dedikodular ve sızıntılara bakarsak, bugünkü etkinlikte de ana gündem maddesinin iPhone 14 serisinin olmasını bekleyebiliriz. Apple’ın bu seride yine dört farklı modele yer vereceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte iPhone 12 ve 13 serisi içinde yer alan “Mini” modelinin olmamasını bekliyoruz.

Ming-Chi Kuo gibi tanınmış Apple analistleri ve üçüncü taraf kılıf üreticilerinden gelen çeşitli ipuçları, Apple’ın iPhone 14 serisi içinde “14”, “14 Pro”, “14 Pro Max” ve “14 Plus” ya da “14 Max” olmak üzere dört farklı model sunması bekleniyor. iPhone 14 Pro ikilisinin iPhone 14 ikilisinde olmayan üç önemli özelliği barındırması bekleniyor. Bunlar hep açık ekran, 48 megapiksel arka kamera ve ekran deliğine yerleştirilmiş selfie kamera olarak sıralanıyor.

iPhone’ların etkinlikte ön planda olması beklenirken, Apple’ın yeni akıllı saatlerini de tanıtması bekleniyor. Apple Watch Series 8, ikinci nesil Apple Watch SE ve Apple Watch Pro olmak üzere üç farklı model bekleniyor. Sonuncusunun titanyum kasa ile daha dayanıklı olması ve ekstrem sporculara hitap etmesi tahmin ediliyor.

Apple Watch SE’nin yeni versiyonu ise muhtemelen Series 3’ün yerini alacaktır. Series 3 sonbaharda çıkacak watchOS 9 güncellemesini almayacak. Bu nedenle Apple’ın hâlâ devam eden resmi satışları sonlandırması bekleniyor.

Apple’ın 7 Eylül “Gelecek Zaman” etkinliğinde beklenen yeni ürünler arasında ikinci nesil AirPods Pro da bulunuyor. Bu kablosuz kulaklığın büyük oranda aynı tasarıma sahip olması beklenirken, AirPods Max’te bile bulunmayan kayıpsız ses desteğini sunacağı tahminler arasında yer alıyor.

Apple 7 Eylül Gelecek Zaman etkinliğini Teknoblog ile takip edin

7 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak olan Apple Gelecek Zaman etkinliğini izlerken Teknoblog.com üzerinden hızlı biçimde paylaşacağımız haberler ve @teknoblog Twitter hesabı üzerinden yapacağımız paylaşımlarla iPhone 14 serisi başta olmak üzere, yeni ürünleri yakından tanımanıza yardımcı olacağız. Ayrıca diğer sosyal medya platformlarında da bizi @teknoblog olarak bulabilir ve hemen takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER