Manşetler

AirPods Pro 2 iPhone 14 serisiyle birlikte tanıtılacak

airpods pro 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, 7 Eylül’de gerçekleştireceği etkinlikte iPhone 14 serisini gözler önüne çıkaracak. Ancak şirketin duyurularının bununla sınırlı kalmayacağı biliniyor. Yeni Apple Watch’ların bu etkinlikte tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken; tecrübeli gazeteci Mark Gurman’a göre, AirPods Pro 2 de bu etkinlikte resmiyet kazanacak.

Gurman’ın Bloomberg’de yayınlanan haberinde konuyla ilgili olarak şu ifadeler yer alıyor: “Yeni AirPods Pro, ilk olarak 2019’un ekim ayında piyasaya çıkan bir modeli güncellemiş olacak. Geçtiğimiz yıl yeni AirPods Pro’nun 2022’de tanıtılacağını belirtmiştim. Çarşamba günkü etkinlikte de bu ürünün duyurusunun yapılacağını öğrendim.”

AirPods Pro 2’de başta Apple’ın yeni H1 işlemcisi olmak üzere çeşitli yenilikler bekleniyor. Apple’ın Bluetooth’tan vazgeçip kendisine ait ALAC (Apple Kayıpsız Ses Codec’i) veya Bluetooth 5.2 desteğiyle ses kalitesini artırabileceği belirtiliyor.

Yeni AirPods Pro’nun Beats Fit Pro’daki gibi kulak içi kanat tasarımına sahip olabileceği söyleniyor. Buna ek olarak, kulaklığın şarj kutusunun ses çıkarabileceği de belirtiliyor. Bu sesi çıkarmak içinse Apple’ın Bul uygulamasını kullanmanın gerekeceği konuşuluyor.

AirPods Pro 2 ile birlikte yukarıda belirttiğimiz gibi iPhone 14 serisi ve yeni Apple Watch’lar da gözler önüne çıkacak. Bu yeni Apple Watch’lardan birinin daha pahalı ve dayanıklı model olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER