Eğlence

Zynga’nın popüler oyunu Farmville’in sinema filmi yolda

Sosyal ağların en popüler oyunları arasında yer alan bir oyun çok yakında bir sinema filmine dönüşüyor. Oyuncak Hikayesi filminin senaristleri Alec Sokolow ve Joel Cohen gelecekteki projeleriyle ilgili ufak ipuçları verdi. Bu projelerin arasında Zynga ile işbirliği içinde çekilecek Farmville filmi de bulunuyor.

IGN’e konuşan senaristler Farmville’in yaratıcısı Zynga ile bir film projeleri olduğunu dile getirdi. Oyunlarını Facebook’un sınırlarından çıkarıp farklı alanlara yaymaya çalışan, bunun için son zamanlarda CityVille’i Google+’ya getiren, ayrıca tüm oyunlarını Project Z adını verdiği bir sitede toplayan Farmville’in açılımı sadece sosyal ağ veya web ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Aslına bakarsanız, senaristler doğrudan Farmville’in adını vermemiş. Sadece Zynga ile işbirliği içinde olduklarını, onların oyunlarının bir tanesinin filmini çekmeyi düşündüklerini söylemiş. Ancak demeçlerinde “Old MacDonald” terimini kullanınca herkes hangi oyun olduğunu tabii ki anlar.

Farmville filmi neye benzer, nasıl bir hikaye üzerine kurulur, merak ediyoruz. Ancak eğlenceli bir film olacağı ve sadece çocukları değil, Farmville oynayan veya oynamış olan binlerce yetişkini kendine çekebileceği aşikar.

İlgili – IGN

İLGİLİ HABERLER