Teknoloji

ZTE Spro Plus lazer projektör ile tam teşekküllü tableti birleştiriyor

zte spro plus

ZTE, hem projektör hem de mobil bağlantı noktası işlevi gören Spro serisi ürünleriyle teknoloji dünyasından olumlu geri dönüşler almıştı. Şirket en yeni modeli Spro Plus’ta ise projektör ile Android işletim sistemli tableti birleştiriyor. 8.4 inç dokunmatik ekran barındıran ZTE Spro Plus, hem bir projektör hem de bir tablet olarak çok sayıda özellik sunuyor.

MWC 2016’da tanıtılan Spro Plus’ın 8.4 inç Super AMOLED ekranı 2500 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. Tablet ve projektör melezinde bulunan 12100 mAh kapasiteli pil ile 500 lumenlik projektör 4 saat boyunca çalışabiliyor.

zte spro plus

Spro Plus kutusundan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkıyor. Qualcomm Snapdragon 801 işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor. 128 GB’lık dahili depolama alanı ise kullanıcılara hem medya içeriklerini hem de sunumlarını saklamaları için yeterli alanı sunuyor.

Mobil bağlantı noktası olma işlevini de yitirmeyen Spro Plus’ın LTE bağlantı seçeneği sunan bir versiyonu da bulunuyor. 80 inç görüntüyü 2.4 metre uzaklığa yansıtabilen cihaz, ses çıkışı için iki adet 4 watt’lık JBL hoparlör barındırıyor. Spro Plus ile video konferans da gerçekleştirilebiliyor.

Fiyatı henüz açıklanmayan ZTE Spro Plus, önümüzdeki yaz aylarında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER