Teknoloji

Zinio’nun yeni Honeycomb uygulaması Tegra’nın donanım hızlandırma nimetlerinden faydalanıyor – Video

Zinio’nun akıllı telefon ve tabletlere özel uygulamaları, yurtdışında yayınlanan dergileri takip etmeye sevenlere, bu dergileri Türkiye’de çok yüksek fiyata satılan basılı versiyonlarından daha ucuza gelecek şekilde okuma fırsatı sunuyor. Ancak bu uygulamalarda performans her zaman iyi olmayabiliyor, özellikle sayfalar arasında gezinirken ya da fotoğraf ve yazılara yakınlaştırma yaparken.

Şirketin geliştirdiği en son uygulama ise bu bahsettiğimiz sorunlara çözüm sunacak şekilde geliştirilmiş. Üstelik NVIDIA’nın Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Motorola Xoom gibi tabletlerinde yer alan Tegra 2 yongasının nimetlerinden sonuna kadar faydalanacak şekilde. Böylelikle Zinio’nun Honeycomb uygulamasında sayfa geçişlerinin veya çimdikleyerek yakınlaştırma işlemlerinin pürüzsüz şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmış. NVIDIA söz konusu geliştirmeleri yan yana koyduğu, Tegra 2’ye göre optimize edilmiş ve edilmemiş iki Xoom tablet üzerinden gösteriyor, fark apaçık ortada.

Merak edenler için NVIDIA’nın hazırlamaış olduğu sunum videosu aşağıda yer alıyor. Ayrıca Honeycomb tablet sahipleri Zinio 1.10.3641 versiyonunu Android Market’ten indirebilirler.

Video: Zinio’nun Yeni Honeycomb Tablet Uygulaması

İlgili – NVIDIA Blog
İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER