Manşetler

ZenFone 3 1 Aralık itibarıyla Vodafone ile satışa sunuluyor

zenfone 3

zenfone 3ASUS’un geçtiğimiz yaza girerken tanıtımını gerçekleştirdiği ZenFone 3 ailesiyle nihayet tanışıyoruz. Bu aileni giriş seviyesinde üyesi ZenFone 3, 1 Aralık itibarıyla Vodafone mağazalarında tüketicilere sunulmaya başlanıyor. ASUS’un belirttiğine göre, ZenFone 3’e Vodafone’un Akıl Almaz Teklifler olarak adlandırılan sözleşmeli teklifleriyle ulaşmak mümkün olacak.

Satışa sunulacak ZE552KL modeli 5.5 inç Full HD Super IPS+ ekran, Corning Gorilla Glass ekran camı, Snapdragon 625 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası gibi özelliklere sahip. 16 megapiksel PixelMaster 3.0 teknolojili kamerası ise 4K UHD video kayıt imkanı sunuyor. ZenBook’larda da kullanılan SonicMaster teknolojisini barındıran hoparlörü, ASUS’un belirttiğine göre CD’den 4 kat daha yüksek ses kalitesi sunuyor.

ZenFone 3 fiyatı

Android telefonun tek SIM kartlı, 3 GB RAM ve 32 GB’lık versiyonu 1799 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla birlikte Vodafone bayilerinde olacak. Bu arada Vodafone aboneleri, Akıl Almaz Teklifler ile ayda 45 TL’den başlayan fiyatlarla bu telefona sahip olabilecek. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip modeli de Vodafone’da başlayacak satışın ardından tüm satış kanalları üzerinden tüketicilere sunulacak.

İLGİLİ HABERLER