DosyaEğlence

Yeni Xbox One konsolunuz için en iyi oyunlar

xbox one s

xbox one sYeni yıl hediyesi olarak Xbox One veya Xbox One S alanların yeni oyun konsollarının keyfine en üst seviyede varmalarını sağlayacak bazı oyunları sizler için sıraladık. Bu oyunlar yeni Xbox One sahiplerinin konsollarına ısınmalarını hızlandıracaktır.

Overwatch

overwatch-291216Overwatch, 2016’da oyun dünyasında adeta bir fırtına gibi esti. Takım tabanlı vurucu oyunu formatını cilalayan ve parlatan oyun, karakterleri de ön plana çıkarmasıyla dikkat çekiyor. Her karakterin kendine özgü silah ve yeteneklere sahip olması, oyun farklı biçimlerde şekillenmesini mümkün kılıyor. Oyuncular ölümcül bir keskin nişancı, çekiç kullanan bir şövalye veya patenli bir iyileştirici olmayı seçebiliyor. Oyunculardan sadece grup ruhuna uygun olarak hareket etmeleri isteniyor. Overwatch’u Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Titanfall 2

titanfallTitanfall’un halefi, orijinal oyunu muhteşem kılan unsurları muhafaza etmenin yanı sıra yeni Titanlar, yeni silahlar ve yeni yeteneklerle işleri biraz daha geliştiriyor. Tek kişilik oyun deneyiminin de oyuna dahil edilmesi, Titanfall 2’nin sunduğu yenilikler arasında ön plana çıkıyor. Tek kişilik macerayı tamamlayanlar, çok oyunculu deneyimde yeni oyun senaryolarının kilidini açabiliyor. Oyunu Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Final Fantasy XV

final-fantasy-xv-29121610 yıldır beklenen Final Fantasy XV, 2016’da oyuncularla buluştu ve kısa süre içinde bu uzun bekleyişe değen bir oyun olduğunu gösterdi. Serinin karakteristik özelliklerinden biri olan sıra tabanlı dövüş sisteminin yerini gerçek zamanlı bir dövüş sistemine bırakması, oyuna ayrı bir dinamizm kazandırıyor. Buna ek olarak, senaryonun derinliği de oyunla bağ kurmayı kolaylaştırıyor. Final Fantasy XV’i Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Rocket League

rocket-league-291216PlayStation 4’te büyük popülarite yakalayan Rocket League, 2016’da Xbox One sahipleriyle de buluştu. Uçan arabalar ve futbolu bir araya getiren Rocket League, kolaylıkla anlaşılabilen ve fazlasıyla eğlendiren bir oyun olarak alkışı hak ediyor. Oyunu Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Superhot

superhot-291216Superhot için “FPS kılığında bir puzzle oyunu” tanımlamasını yapmak yanlış olmayacaktır. Zamanın sadece oyuncular hareket ettiğinde ilerlemesi Superhot’ı biraz daha ilginç bir hâle getirirken, tasarımı ve görselliği de oyunun keyfini katlıyor. Oyunu Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Forza Horizon 3

forza-horizon-3-291216Forza serisi Xbox konsollarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Serinin oyunculara açık dünyada yarış imkanı sunan versiyonu Forza Horizon da son yıllarda büyük ilgi görüyor. Forza Horizon 3 de bu serinin en yeni ve bugüne kadarki en iyi oyunu olarak dikkat çekiyor. Yüzlerce farklı otomobili birbirinden farklı yerlerde kullanma hissiyatını yaşatan oyun, Need for Speed gibi efsaneleri özleyenleri mutlu ediyor. Oyunu Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Gears of War 4

gears-of-war-010116Xbox 360 için yayınlanan Gears of War: Judgement’ın beklenen ilgiyi görmemesinin ardından Gears of War serisiyle ilgili olarak akıllarda bazı soru işaretleri oluşmuştu. Ancak The Coaliton tarafından hazırlanan Gears of War 4, oyun deneyimini köklerine döndürerek seriye hayat katmayı başardı. Oyunu Xbox Mağaza üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER