DosyaEğlence

Yeni PC veya Mac’iniz için en iyi oyunlar

MacBook Pro Touch Bar inceleme

MacBook Pro Touch Bar incelemeYeni yıla yeni bir dizüstü veya masaüstü bilgisayarla merhaba diyenlerin keyif alabilecekleri bazı oyunları sizler için sıraladık. Bu seçkide her donanımda oynanabilecek oyunları ön plana çıkarmaya çalıştık. Yeni PC ve Mac bu oyunlarla daha eğlenceli hâle gelebilir.

Stardew Valley

stardew-valley-301216Stardew Valley, Harvest Moon geleneğini sürdüren çiftçilik temalı bir role-playing oyunu. Biraz daha parlatılan, hassas bir şekilde ince ayardan geçirilen ve büyülü bir realizme kavuşan oyun, kafa dağıtmak isteyenlere fazlasıyla yardımcı olabilir. Stardew Valley Windows, Mac OS X ve Linux üzerinde oynanabiliyor. Oyun Steam üzerinden satın alınıp indirilebiliyor.

Superhot

superhot-291216“FPS formatında bir puzzle” şeklinde nitelenebilecek bir oyun olan Superhot, zamanın sadece oyuncular hareket ettiğinde akması, doğru noktada konumlanmaya atfettiği önem ve tasarımıyla olumlu bir etki uyandırmayı başarıyor. Superhot, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda çalışıyor. Oyunu Steam üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Firewatch

firewatch-301216Firewatch’ta oyuncular ormanda yangın gözetleyicisi olarak görev yapan Henry’yi kontrol ediyor. Henry’nin iş arkadaşı Delilah ile birlikte sürüklendiği macera, sıradan insanların kayıplar ve kötü kararlarla nasıl mücadele ettiklerinin üzerine odaklanıyor. Windows, Mac OS X ve Linux’ta oynanabilen oyun, Steam üzerinden satın alınıp indirilebiliyor.

Hitman

hitmanOyun dünyasının kültlerinden biri olan Hitman, en yeni oyunuyla bugüne kadarki en iyi yönlerini bir araya topluyor. Paris’teki bir müzeden Japonya’daki bir hastaneye kadar uzanan farklı noktalarda geçen bir macera yaşatan Hitman, saatler boyunca keşif ve oyun tarzına bağlı olarak şiddet vadediyor. Windows kullanıcıları oyunu Steam üzerinden satın alıp indirebiliyor.

Quadrilateral Cowboy

quadrilateral-cowboy-301216Quadrilateral Cowboy’un altında Atom Zombie Smasher ve Thirty Flights of Loving gibi oyunları da hazırlayan Blendo Games’in imzası bulunuyor. Oyunda oyuncular bilgisayar komutlarıyla soygunlar gerçekleştirmeye çalışıyor. Windows, Mac OS X ve Linux kullanıcıları oyunu Steam üzerinden satın alıp indirebiliyor.

Sunless Sea

sunless-sea-301216Sunless Sea’de ölüm sürekli olarak nefesini oyuncuların ensesinde hissettiriyor. Oyunda bir açık deniz kaptanını kontrol eden oyuncular, para kazanmak için sürekli farklı diyarlara gidiyor ve maceralara atılıyor. Windows ve Mac OS X kullanıcıları oyunu Steam üzerinden satın alıp indirebiliyor.

Watch Dogs 2

watch-dogs-2-301216Orijinal Watch Dogs, Grand Theft Auto tarzında bir açık dünya barındırsa da, pek çok kişi tarafından ruhsuz ve sıkıncı olarak nitelenmiş ve beklentileri karşılamamıştı. Watch Dogs 2, ilk oyundaki problemleri ortadan kaldırırken oyunculara keşfedebilecekleri yeni bir şehir ve kişilikli bir ana karakter sunuyor. Windows kullanıcıları oyunu Steam üzerinden indirebilecek.

İLGİLİ HABERLER