Eğlence

Yeni nesil Beats Studio kulaklıklar ağustosta satışa sunuluyor

Kulaklıkları popüler kültürün en gözde aksesuarları arasına sokan Beats Electronics, yeni nesil Beats Studio kulaklıklarını ağustos ayında satışa sunmaya hazırlanıyor. Beats Studio’nun ABD’deki fiyat etiketinde 299  dolar yazacağı belirtilirken, şirket yeni nesil kulaklıkların kalite ve tasarım açısından selefine kıyasla önemli bir gelişim gösterdiğinin altını çiziyor. Şarj edilebilir lityum-iyon pil Beats Studio’nun orijinal versiyonundan ayrıldığı en dikkat çekici nokta olarak göze çarpıyor.

Beats-Studio-250713

Kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olan yeni nesil Beats Studio’da orijinal versiyona göre daha hafif bir materyalin kullanıldığı ve böylelikle kulaklıkların daha sağlam ve daha esnek olmasının amaçlandığı ifade edildi. Düz çizgiler barındırmayan kulaklıkların tasarımında vidalar da gizlenmiş. Ergonomik ayar mekanizması sayesinde kulak kısımları dinleyicye göre ayarlanabiliyor.

Aktif Ses Kontrol (ANC) özelliği barındıran kulaklıklarda iki farklı mod bulunuyor. Bu modlardan ilki olan müzik modu ses kontrolü ve müzik dengelenirken, ikinci mod tamamen ses kontrolü üzerine kuruluyor. Beats Studio’da kullanılan Beats Audio Engine adındaki dijital ayarlama yazılımı sayesinde hakiki bir ses kalitesi elde ediliyor. Şarj edilebilir piller sayesinde kullanıcılar mevcut modeldeki pil değiştirme derdinden kurtuluyor. Kullanıcılar Beats Studio’yu bir USB kablosu ya da standart bir çıkışı kullanarak şarj edebilecek. Pil durumu kulaklığa yerleştirilen 5 LED sayesinde kontrol edilirken, pilin muhafazası için kulaklıklar kendini otomatik olarak kapatıyor.

Orijinal Studio kulaklıklarla insanlara sese önem verdiklerini göstermeyi istediklerini ve bunu başardıklarını söyleyen Beats Electronics CEO’su Jimmy Iovine, yeni nesil Beats Studio ile ileri bir adım daha attıklarını dile getirdi. Iovine yeni Studio’nun denge, kesinlik ve duygunun nefes kesen bir tasarım ile yenilikçi bir teknolojinin birleşimi olduğunu sözlerine ekledi.

İlgili >> PR Newswire

İLGİLİ HABERLER