Manşetler

Yeni iPod touch, iPod nano, Mac mini ve 13 inç MacBook Pro Retina Türkiye’ye geliyor

ipod touch

Apple’ın bu sonbaharda çıkardığı yeni ürünler nihayet Türkiye piyasasına giriş yapıyor. Beşinci nesil iPod touch, yedinci nesil iPod nano, 2012 model Mac mini ve Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro‘dan bahsediyor. Bu ürünlerin her biri bu ay içinde “Bikom güvencesiyle” Türkiye piyasasına giriş yapmış olacak. Bunun bilgisi Bilkom tarafından yayınlanan bir basın bülteniyle verildi.

ipod-touch-5g-inceleme-00001

Bilkom’un yayınlandığı basın bülteninde her bir ürünün güzel bir yeni yıl hediyesi olacağından bahsediliyor, bununla birlikte her bir ürüne ait çeşitli bilgiler de veriliyor. Ürünlerin fiyatları konusundaysa henüz net bir bilgi yok, ancak kısa süre içerisinde fiyatları da elde edip bunları Teknoblog üzerinden aktaracağız.

BASIN BÜLTENİ

Bilkom Güvencesiyle Yeni Yılın %100 Mutluluk Garantili “En Yeni Apple”ları

 Sevdiklerinize yeni yılda en yeni hediyeleri, Dijital Yaşam Koçunuz Bilkom’un güvencesiyle verebilirsiniz.

 Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom’un güvencesiyle satışa çıkacak en yeni iPod ailesi üyeleri yenilenen iPod nano ve iPod touch, ekransız minik Apple bilgisayar yeni Mac mini, Retina ekranlı yeni 13 inç MacBook Pro; Bilkom’un XL genişletilmiş garanti paketiyle yeni yıl hediyeleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Seçenek 1: Renklenen iPod’lar…

Yılbaşı hediye seçeneklerinin gözdesi olmaya aday yepyeni iPod touch ve iPod nano’lar, Türkiye’de Bilkom güvencesiyle Apple yetkili mağazaları ve zincir tekno marketlerde, sevdikleri için en şık ve değerli hediye arayışında olanlarla buluşacak.

Yeni iPod touch’ın 4 inçe uzatılmış retina ekranında; oyun oynama, internette sörf yapma, panoramik fotoğraflama, mesajlaşma ve sevdiğiniz tüm diğer uygulamaların kolay kullanımı güçlenerek devam ediyor. Ön yüzünde kullanılan beyaz, arka yüzünde ise mavi, sarı, pembe, barut ve beyaz renkleriyle farklı zevklere hitap eden iPod’ların, kendileriyle aynı renkteki iPod touch loop’ların ve tasarım harikası EarPods kulaklıkların dışında yepyeni Lightning bağlayıcısı da, donanımsal değişikliklerde önem taşıyor. Sonradan boyanmak yerine alüminyumun kendisinin renklendirilmesiyle elde edilmiş renklerin eşsiz şıklıktaki dizaynının metalik parlaklığıyla birleşmesi ürünü göz alıcı hale getiriyor.

İki çekirdekli A5 çipi, bugüne kadarki en güçlü iPod touch, iki kata kadar daha yüksek işlemci gücü ve yedi kata kadar daha hızlı grafiklerle şaşırtıyor. 32GB ve 64GB hafıza seçenekleriyle;  iSight kamera, FaceTime, iCloud, iMessage,  AppStore, Siri, Mail, Safari gibi dahili uygulamaların yanı sıra  App Store’dan  ulaşabileceğiniz binlerce uygulamayla, bir yandan öğrenip paylaşırken, her anı eğlenceli hale getirmek mümkün oluyor.

Yeni iPod nano’lar ise  alüminyum, siyah, mor, yeşil, mavi, sarı ve yeni eklenen bir renk olan kırmızı olarak 7 farklı renk seçeneği, 2.5 inçlik ekranı ve yüksek müzik kalitesiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kesintisiz olarak 30 saate kadar müzik dinlemeye olanak tanıyan 7.nesil iPod nano’lar müzik keyfini sevenleriyle buluşturuyor. 16GB kapasite, EarPods kulaklıklar ve yeni Lightning bağlayıcısıyla şık ve zarif tasarımını tamamlayan iPod nano’lar yeni yıl hediyesi için size alternatif bir seçenek sunuyor.

Seçenek 2: Bu miniği mutlaka keşfedin: Yeni Mac mini

Bu kadar küçük, ekransız bir bilgisayar olur mu? “Olursa gücü ve kapasitesi minik mi olur?” diyenler korkmasın çünkü gerçekten “minik” boyutları ve üstün performansıyla Mac mini, taşınabilir, az yer kaplayan ama yüksek performanslı özelliği  ile Mac’lerin minik dahisi.

Evinde veya ofisinde kablo kargaşası, görüntü çirkinliği ve gürültü istemeyen binlerce kişi tarafından tercih edilen Mac mini, yeni özellikleriyle de daha binlerce insanın kalbini kazanacak gibi görünüyor.

Peki hangi amaçla kullanılır Mac mini?

Örneğin, ev ve ofis kullanımı için fiyat-performans kıyaslamasında rakipsiz olan bu küçük bilgisayarcıkla, ister sinema, film arşivi tutabilir, ister müzik dosyalarınızı yükleyebilir, isterseniz kablosuz multimedya merkezi olarak kullanabilirsiniz. Ancak bilmeyenler için hatırlatalım, bu görüntüsüyle bir hard diski andırsa da, Mac mini tamamen İntel HD grafik kartlarını içeren, içinde Mac’in OS X Mountain Lion’ı barındıran kompakt bir bilgisayar.

Mac mini, harika tasarımı ve güçlü özellikleriyle sevdiklerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Mac mini’de oyun oynayabilir, müzik dinleyebilir ve hatta Garage Band ile müzik yapabilirsiniz. Mac mini, şık tasarımı ve ufak yapısıyla, evinizde bir DVD oynatıcıdan daha fazla özelliği içerisinde barındırdığından film izleyebilir, tatil videolarınızdan harika videolar yapabilirsiniz. Mac mini 3. nesil Intel Core işlemciler ile daha hızlı çalışırken, Intel HD Graphics 4000 grafik kartı sayesinde de, HDMI çıkışından evdeki televizyonunuza bağlayabilir ve sevdiklerinizle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Fotoğraflarınız, HD videolarınız ve belge arşiviniz için mükemmel bir depolama alanı oluşturan Mac mini, 500 GB ve 1 TB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği, USB 3.0 bağlantıları, dahili Bluetooth ve Thunderbold bağlantısı ile de hayatınızı kolaylaştıracak.

Seçenek 3: Apple’ın “Göze Hitap Eden” teknolojisi ile; Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro

15″ MacBook Pro ile Türkiye’ye ilk kez gelen Retina ekranlı MacBook Pro’nun 13″e uyarlanmasıyla, Yeni Retina ekrana sahip 13 inç MacBook Pro özellikle taşınabilir bilgisayarını değiştirmek isteyenler için ideal bir yeni yıl hediyesi olacak. Hediye edeceğiniz kişinin, tamamen flaş bir depolama birimine ve yeni kompakt tasarıma sahip, sadece 1.9 cm ve 1.62 kg ile yeni 13 inç MacBook Pro’yu yanından bir an bile ayırmak istemeyeceğine emin olabilirsiniz.

Retina ekranında 4 milyondan fazla piksel olan 13 inç Yeni MacBook Pro’da resimler net görünürken, metinler basılı bir sayfada gibi okunur. Pili 7 saate kadar kablosuz üretkenlik sağlayan ve bekleme modunda 30 güne kadar dayanabilen 13 inç MacBook Pro ile hayata bambaşka bir açıdan bakılacak…

Seçenek 4: Apple Hediyelerinizle Birlikte Bilkom XL Genişletilmiş Garanti Paketi

Bilkom güvenceli Apple ürünlerindeki 2 yıl garanti süresini, 3. yıla uzatan ve VIP hizmet seçenekleriyle dolu bir Bilkom XL paketi hediyesi, Apple hediyelerinin en güzel tamamlayıcısı olacak. Bu sayede www.dijitalyasamkocu.com portalinden ürünlere dair online destek hizmeti hakkı da kazandıran paket seçeneklerinin detayları için www.bilkom.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Alacağınız ürünler hakkındaki Türkçe izle öğren videoları ve detaylı bilgi için www.dijitalyasamkocu.com portalini ziyaret edebilir; Bilkom’un AppStore’dan yüklenen Bilkom Kitaplık uygulamasıyla ürününün yer aldığı dijital kitaplara da ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER