DosyaManşetler

Yeni iPhone’unuz için en iyi uygulamalar (2017)

iphone 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-7-inceleme-00009Yeni yılı karşılamak için en güzel hediyelerden birisinin yeni bir iPhone olduğunu söylemek yanlış bir önerme olmayacaktır. Bu yeni iPhone’da işinize yarayacak ve sizi eğlendirecek uygulamalardan bazılarını sizler için sıraladık.

Noise

noise-301216Roli tarafından yayınlanan Noise, modüler bir müzik aletinin yeteneklerini bünyesinde barındırıyor. 3D Touch teknolojisinden de fazlasıyla yararlanan uygulama, ücretsiz olması nedeniyle daha da çekici hâle geliyor.

Netflix

netflix-cevrimdisi-izleme-301116Netflix pek çok kişinin tavsiyeye ihtiyaç duymadan indireceği uygulamalar arasında yer alıyor. Ancak çevrim dışı izleme desteğine de kavuşan Netflix iOS uygulaması, ekstra bir hatırlatmayı fazlasıyla hak ediyor.

Khan Academy

khan-academy-301216Sürekli öğrenme isteği içinde olanlar Khan Academy sayesinde nitelikli bilgiye ücretsiz olarak erişebilir. Yenilenen Khan Academy iPhone uygulamasıyla çevrim dışı olarak video izlemek ve bilgileri sınamak da mümkün oluyor.

H__r

hr-301216H__r tanımlaması kolay bir uygulama değil. H__r telefonun mikrofonundan yararlanarak ortam sesini sakinleştirici seslere dönüştürüyor. nBulunduğu ortamdan kendisini soyutlamak ve sakinlik yaşamak isteyenler, kulaklıklarını takıp H__r’ı açarak bu konuda kendilerine yardımcı olabilir.

Simplenote

simplenote-301216iPhone üzerinde not almanın yüzlerce farklı yolu var. Ancak diğer araçlarla da uyum içinde çalışan bir uygulamalar daha tercih edilesi oluyor. Simplenote; Dropbox, Outlook, iCloud ve Evernote gbi servisleri bir araya toplayan uygulamalar arasında öne çıkıyor. Tüm notları bulutta eş zamanlayan Simplenote, stabil ve güvenilir olmasıyla da tavsiyeyi hakediyor.

Audible

audible-301216Amazon üzerinden yabancı dilde kitap almayı sevenler ancak bu kitapları okumaya pek vakti olmayanlar, Audible sayesinde kitaplarını dinleyebilir. Uygulama üzerinden kitap alışverişi yapılması mümkün olmasa da, Audible asli görevi olan kitabı sesle aktarma konusunda oldukça iyi bir performans sergiliyor.

comiXology

comixology-301216Çizgi roman okumayı sevenler ve bunun için elini cebe atmaktan çekinmeyenler için comiXology, en güzel uygulamalardan biri olabilir.

Motion Stills

google motion stillsGoogle tarafından geliştirilen Motion Stills, Apple’ın iPhone 6s ile birlikte hayata geçirdiği Live Photos özelliğini işliyor ve bu özelliğe sahip fotoğrafları paylaşımı kolay GIF animasyonlarına dönüştürüyor. Apple’ın sunduğu bir özelliğin Google tarafından geliştirilerek daha kullanışlı hâle gelmesi ilginç bir durum olarak nitelenebilir. Ancak bu durum Motion Stills’in iPhone’larda bulunması gereken uygulamalardan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İLGİLİ HABERLER