Manşetler

Yeni iPad yurtdışında piyasaya sunuldu – Video

 

Apple’ın geçtiğimiz hafta ortasında tanıttığı 2012 model iPad nihayet yurtdışında piyasaya çıktı. Yeni iPad başta ABD olmak üzere Büyük Britanya, Fransa, Almanya, Kanada, İsviçre, Japonya, Hong Kong, Singapur ve Avustralya?daki Apple mağazalarında, diğer perakendecilerde ve çevrimiçi mağazalarda satışa sunuldu. Yeni iPad’in ön sipariş sürecinde oldukça fazla ilgi görmüş, teslimat sürelerinin 2-3 hafta sonrasını bulduğu gözlenmişti.

Yeni iPad ilk olarak Avustralya’da piyasaya çıktı, ne de olsa 16 Marta en erken giren bu ülke. Saatler ilerledikçe önce Asya, sonra Avrupa ve en sonunda da Kuzey Amerika’dakiler yeni iPad ile buluştu. Her ne kadar daha önceki Apple cihazlarının piyasaya çıkışına benzemese de, yine Apple mağazaları önünde sıraya girenler, sabahlayanlar oldu. Örneğin, Apple’ın Tokyo’daki Ginza mağazasının dışında yaklaşık 450 kişi sırada beklemiş. Londra’daki Apple mağazalarının önünde de kuyruklar oluştu. Yeni iPad Apple’ın anavatanı ABD’de de büyük ilgi gördü. Daha gece saatlerinden Apple mağazaları önünde sıraya girenlerin olduğu gözlendi.

Yeni iPad 23 Martta Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Çin Makao bölgesi, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İsveç’te de piyasada olacak. Türkiye’ye iPad’in gelişinin gelecek ayın ikinci yarısında veya mayıs başına olacağını tahmin ediyoruz.

Aşağıda farklı ülkelerde bulunan Apple mağazalarından yeni iPad izlenimlerini bulabilirsiniz. Bu arada hangi model iPad’i satın alacağına karar veremeyenler için hazırladığımız iPad karşılaştırma dosyası yardımcı olacaktır.

Video: Sydney – Avustralya

Video: Tokyo – Japonya

Video: Singapur

Video: Londra – İngiltere

Video: Montreal – Kanada

Video: New York – ABD

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER