Teknoloji

Yeni iPad ve iPad 2 düşme testinde karşı karşıya – Video

Her gözde cihaz piyasaya çıktığında bir düşme testinin yapıldığını gördük. Biz o cihazlara kıyamayız, ancak anlaşılan birileri için şov cihazlardan daha önemli. Halbuki camdan yapılmış bir cismi belirli bir yükseklikten bıraktığınızda büyük ihtimalle çatlayacak veya kırılacaktır, her ne kadar çok kuvvetli olduğu iddia edilse de, yeni iPad bile olsa da.

Yazının devamında bulacağınız videoda yeni iPad ve iPad 2 düşme testinde karşı karşıya geliyor. Düşme testi üç adımdan oluşuyor; bel yüksekliğinden önce arka taraf sonra da ön taraf yere bakacak şekilde serbest düşme, son olarak omuz yüksekliğinden ön taraf yere bakacak şekilde serbest düşme. İlk önce iPad 2 sonra da yeni iPad testten geçiriliyor. Sonuçta her iki cihaz da haşat oluyor, ancak testi gerçekleştirenlere göre iPad 2 yeni iPad’e göre daha az zarar almış.

Eğer bu videoyu izledikten sonra endişeye kapılırsanız, ya cihazınızı daha dikkatli kullanmanız veya en kısa zamanda mevcut iPad 2’nize veya yeni iPad’inize bir kılıf almanız gerekiyor.

Video: iPad 2 ve yeni iPad düşme testinde karşı karşıya

İlgili – YouTube

İLGİLİ HABERLER