Manşetler

Yeni HTC One daha büyük ekran ve aynı tasarımla mart ayında bekleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC amiral gemisi One’ın yeni bir versiyonu için çalışıyor. Bloomberg’in söylediğine göre bu telefonun mart ayında çıkması bekleniyor.

htc-one-max-inceleme-00026

Projeye yakın bir kaynağın söylediğine göre, şirket One’ın tasarımını koruyacak, ancak ekran büyüklüğünü ve teknik özellikleri yükseltecek. Bu telefonun ikiz sensörlü, odak ve görüntü kalitesini daha da iyileştirecek bir kamera barındıracağı da söyleniyor.

Toshiba’nın geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği iki sensörlü akıllı telefon kamera modülü de Lytro kameralar gibi çekim işleminden sonra yeniden odaklamaya izin veriyordu. Diğer şirketler de geçmişte benzer modüller üstünde çalışmıştı.

Bloomberg’in işarett ettiği zaman aralığı birinci nesil HTC One’ın duyurusunun yapıldığı zamanla örtüşüyor. HTC One geçen yıl 2013 Mobil Dünya Kongresi’nden hemen önce duyurulmuştu.

Yeni HTC One’ın ekranı en az 5 inç’lik bir büyüklüğe sahip olacak. Bu değer mevcut HTC One’ın 4.7 inç’inden büyük, HTC One max’in 5.9 inç’inden ise küçük. Telefonun Snapdragon 805 işlemciye sahip olacağı iddia edilse de, Snapdragon 800 ile çalışacağına dair dedikodulara da rastlamıştık.

Bloomberg’e göre yeni model tıpkı Apple’ın art arda gelen yeni iPad modellerini iPad olarak adlandırmasına benzer şekilde sadece One adıyla çıkacak. Ekran büyüklüğünün değişmesinin dışında yeni One’ın görünüş açısından eski One’dan çok farklı olmayacağı söyleniyor. Umarız malzeme kalitesi ve işçilik bakımından da aynı çizgi korunur, HTC One mini veya Max versiyonlarından daha iyi tasarımlı bir cihaz görürüz.

İlgili >> Bloomberg

İLGİLİ HABERLER