EğlenceManşetler

Yedinci nesil iPod nano ile kamera geri gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sadece beşinci nesil iPhone ile ilgili dedikodular değil, yedinci nesil iPod nano ile ilgili bilgi sızıntılarına da rastlamaya başladık. Yeni nesil dokunmatik ekranlı nano’ya özel kasa olduğu iddia edilen fotoğraftaki objeyi dikkatlice inceleyen Apple.pro sitesi kasanın sağ üst kısmında yer alan deliğin küçük bir kameraya ev sahipliği yapacağını iddia etti. Bu durumda beşinci nesil iPod nano’da karşımıza çıkan, ancak bir sonraki nesilde kaybolan kamera yeniden geri gelebilir.

Kameraya yer açmak amacıyla mevcut iPod nano’da cihazın arkasını tamamen kaplayan klipsin boyutunun küçültülmesi gerekebilir. Bu da klipsi cihaza tutturan dört vidanın mevcut nesildeki ortalanmış konumuna göre biraz daha aşağıya kaydırılmasının nedenini açıklıyor.

Yedinci nesil iPod nano’ya ait olduğu iddia edilen bu kasanın fotoğrafını internete sızdıran kaynaklar, geçen yıl da aynı şekilde altıncı nesil iPod nano’ya ait kasanın bilgilerini internete sızdırmış ve isabet ettirmişti. Yine de, bu son sızıntıya karşı ihtiyatlı davranmakta fayda var. Yeni nesil iPod nano’nun tanıtılmasını beklediğimiz eylül ayına kadar daha çok dedikodu göreceğiz.

İlgili – Apple.pro

[Görsel – Apple.pro]

İLGİLİ HABERLER