Teknoloji

Yahoo News Digest iPad’e çeşitli yeniliklerle birlikte geldi

yahoo-news-digest-130914

Kullanıcılarına günde iki kez derlediği haberleri bülten hâlinde sunan ve bunu itme bildirimi yardımıyla haber veren Yahoo News Digest uygulaması geçtiğimiz ocak ayında çıkmış ve iPhone kullanıcılarında büyük etki bırakmıştı.

Birçok haber uygulaması kullanıcıları yoğun haber bombardımanına tutarak onların uygulamada uzun süre geçirmelerini sağlamaya çalışırken Yahoo News Digest kısıtlı sayıda haberi günde sadece iki kez güncellenecek şekilde okuyucularına sunuyor. Bu farklı haber deneyimi nihayet iPad’e de geldi.

iPad için News Digest uygulaması çeşitli yeniliklerle birlikte geldi. Derlenen haberleri okuduktan sonra teknoloji, politika, eğlence ve bunun gibi konu başlıkları için özel bölümlere geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca News Digest her pazar günü Yahoo’nun küresel haber sunucusu Katie Couric tarafından hazırlanan özel bir bölümü de okuyucularına taşıyacak. Couric her hafta önemli bir konuyla ilgili gelişmeleri özetleyecek.

News Digest’in ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve uluslararası versiyonları bulunuyor. İngilizce dilindeki uygulama Türkiye App Store’undan da indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER