Manşetler

Yahoo Mail yeni yaşına iOS, Android ve masaüstünde yenilenmiş tasarımlarla girdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yahoo iOS, Android ve masaüstündeki Yahoo Mail servislerinin tasarımını yeniledi. Dün 16 yaşına basan e-posta servisi yeni yaşına yepyeni tasarımla girmiş oldu.

yahoo-mail-091013E-postalarını konu başlıkları hâlinde okumayı seven kullanıcılar için sohbet görünümünü kullanıma sunan Yahoo, iletilerde arama, bunları yıldızlama veya silme gibi işlemleri tek tıkla yapma imkanı da sundu. Masaüstü versiyonunda fare imlecini herhangi bir ileti kaydının üstüne getirmek söz konusu seçeneklerin çıkmasını sağlıyor. Öte yandan solda yer alan gezinme sütunu da mesajlara daha fazla yer açmak amacıyla kaldırılabiliyor.

Flickr içerikleriyle zenginleştirilen fotoğraflı temalar da akıllı telefon, tablet veya masaüstündeki e-posta kontrol deneyiminin daha göz alıcı hâle gelmesini sağlıyor.

Öte yandan Yahoo daha önce Yahoo Mail Plus kullanıcılarına para karşılığı sunduğu pek çok işlevi de ücretsiz olarak vermeye başladı. Tek kullanımlık e-posta adresleri, genişletilmiş filtreler, otomatik mesaj yönlendirme gibi işlevler artık tüm Yahoo Mail kullanıcılarına açık. Ayrıca herkese de 1 TB depolama alanı sunuluyor.

Daha önce parayla sunulan servislerin tüm kullanıcılara açılmasıyla birlikte Yahoo Mail Plus servisi de kalkıyor. Ancak mevcut aboneler aynı fiyatla Yahoo Mail’i reklamlardan arındırılmış şekilde kullanabilecek. Reklamsız Hesaplar için abonelik süreleri boyunca grafik reklam gösterimi yapılmayacak ve hesabın pasif duruma geçirilmesi gibi bir işlem yapılmayacak.

Yahoo Mail uygulamalarını aşağıdaki uygulama mağaza bağlantılarından indirebilir, yenilenmiş masaüstü e-posta deneyimi için de mail.yahoo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play, Windows Mağaza

İLGİLİ HABERLER