Manşetler

Yahoo pazartesi basın toplantısı düzenliyor, Tumblr’ın satın alınması kararı açıklanabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yahoo önümüzdeki pazartesi günü New York şehrinde “ürün odaklı” bir basın toplantısı düzenleyecek. Yahoo CEO’su Marissa Mayer’ın da bir konuşma yapacağı bu etkinliğin ana temasının ne olduğu merak ediliyor. Bununla birlikte toplantıyla ilgili olarak kurulan cümlelerin içinde “Tumblr” kelimesi de geçiyor.

yahoo-logo-180513

Pazartesi günü yerel saatle öğleden sonra saat 4’te düzenlenecek olan, bu durumda bizim de gelişmelerini akşamın geç saatlerinde öğreneceğimiz bu toplantıda iki farklı duyurunun yapılacağı konuşuluyor. Bloomberg’in konuyla yakından ilgili bir kaynağa dayanarak aktardığı habere göre Yahoo yıldızı yeniden parlayan Flickr fotoğraf paylaşım servisiyle ilgili son yenilikleri açıklayacak. İkinci konuysa büyük ihtimalle Tumblr olacak. AllThingsD sitesi Tumblr’ın satın alınmasının an meselesi olduğunu, şirketin yönetim kurulunun pazar günü yapacağı toplantıyla bu sosyal ağ için 1.1 milyar dolar nakit ödenip ödenmeyeceğine karar vereceğini yazdı.

Yahoo yeni CEO’su Marissa Mayer göreve geldiğinden beri birtakım satın almalar gerçekleştirdi, aynı zamanda sitenin ana sayfasına, içeriğine ve aralarında Flickr’ın da bulunduğu mobil uygulamalara daha çok önem vermeye başladı.

İlgili >> Bloomberg, AllThingsD

İLGİLİ HABERLER