Teknoloji

Xperia Z5 Premium pembe renk seçeneğine kavuştu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xperia z5 premium pembe

Sony Xperia Z5, geçtiğimiz eylül ayında Berlin’de düzenlenen IFA 2015’te tanıtılmıştı. Cihaz, o dönemde dünyanın 4K UHD ekrana sahip ilk akıllı telefonu olmasıyla ön plana çıkarılmıştı. O günden bu yana çok sayıda yeni amiral gemisi telefon ortaya çıktı ve bu telefonların her biri yeni özellikler sundu.

Sony, Xperia Z5 Premium pembe renk seçeneğini belli pazarlarda piyasaya sürerek cihaza yönelik kamuoyu algısını yeniden canlandırmayı ve teknoloji ile modanın bir arada sunulabileceğini göstermeyi amaçlıyor.

Pembe ve tonları, akıllı telefonların son zamanlardaki popüler renk seçenekleri arasında yer alıyor. Üreticiler, telefonda teknolojiye olduğu kadar şık bir dış görünüşe de önem verenler için pembe ve benzeri renkleri sundukları seçenekler arasına ekliyor. Xperia Z5 Premium için sunulan pembe renk seçeneğinin tasarımında Murai-san imzası bulunuyor.

xperia z5 premium pembe

Yeni renk seçeneği dışında Xperia Z5’in premium versiyonunun özelliklerinde herhangi bir değişiklik bulunmuyor. 5 inç’lik 4K çözünürlüklü ekran, sekiz çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ve 23 megapiksel arka kamera cihazın özellikleri arasında yer alıyor. Pembe renkli versiyon, mayıs itibarıyla bazı ülkelerde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER