Manşetler

Xiaomi Redmi Pro OLED ekran ve çift arka kamerayı uygun fiyatla sunuyor

xiaomi redmi proXiaomi birbirinden farklı ürünlerle özellikle Çin pazarındaki etkinliğini giderek artırsa da, yola çıkış noktası olan akıllı telefonları da unutmuyor. Şirket, giriş seviyesi portföyünü Xiaomi Redmi Pro ile güçlendiriyor. Akıllı telefon, giriş seviyesi bir cihazdan beklenmeyecek çeşitli özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Redmi Pro, kullanıcılarına OLED ekran ve çift arka kamera kurulumunu birlikte sunuyor. Bu bileşenler ilk defa Xiaomi markalı bir üründe kullanılırken, şirketin amiral gemisi Mi serisi yerine Redmi serisi için böyle bir tercihte bulunması kulağa bir nebze de olsa şaşırtıcı geliyor.

Xiaomi Redmi Pro 1080p çözünürlüklü 5.5 inç ekrana sahip

Redmi Pro’nun yekpare metal kasasını altın veya gümüş renginde fırçalanmış bir dokunuş tamamlıyor. Cihazın 5.5 inç ekranı ise 1080p çözünürlük sunuyor. Parmak izi tarayıcısı ve 5 megapiksel kamera, Redmi Pro’nun ön yüzünde görülen diğer bileşenler oluyor. Akıllı telefonun arkasına bakıldığında ise 13 megapiksel Sony IMX258 sensör ve bokeh etkisi oluşturmayı sağlayan 5 megapiksel Samsung markalı yardımcı sensör göze çarpıyor. Çift tonlu LED flaş da çift arka kamera sensörüne eşlik ediyor.

Redmi Pro’nun 4050 mAh kapasiteli bataryası USB Type-C girişi sayesinde hızlı biçimde şarj edilebiliyor. IR blaster ise Redmi Pro ile televizyon ve ev eşyalarını kontrol etmeyi mümkün kılıyor.

xiaomi redmi proXiaomi Redmi Pro, işlemci konusunda Helio X20 ve Helio X25 olmak üzere iki farklı seçenek barındırıyor. Akıllı telefonda 32, 64 ve 128 GB olmak üzere üç farklı dahili depolama alanı seçeneği sunuluyor. RAM seçeneği ise 3 veya 4 GB olarak değişiyor. Telefonun fiyatlandırması da oluşturulan konfigürasyon çerçevesinde şekilleniyor. Telefon 1499 yuan’dan (685 TL) başlayan fiyatlarla satılacak.

İLGİLİ HABERLER