Manşetler

Xbox Project Scorpio 11 Haziranda gözler önüne çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xbox project scorpioXbox Project Scorpio ile ilgili haberler uzun süredir Xbox hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Microsoft, E3 2017 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte konsolla ilgili daha fazla bilgi vereceğini açıkladı. Söz konusu etkinlik, 11 Haziranda gerçekleştirilecek. Yerel saatle 14:00’da başlayacak etkinlik, Türkiye saatiyle takvimler 12 Haziranı gösterdiğinde 00:00’da başlayacak.

Microsoft, E3 2017 etkinliğinin tarihine ilişkin ilk duyuruyu Xbox’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı. Tweet ile birlikte paylaşılan görselde, üzerinde Xbox logosu bulunan bir devre görünüyor. Devrenin üzerinde 4K yazısının bulunması da ayrıca dikkat çekiyor. Etkinliğin zaman ve mekanını yazan şirket, “Takvimlerinizi işaretleyin. Etkinliğimiz pazar gerçekleşecek.” mesajını vermeyi de unutmuyor.

Paylaşılan görsel, Microsoft’un E3 2017 etkinliğinin merkezinde Project Scorpio’nun bulunacağını gösteriyor. Şirketin paylaşımında bunun dışında bir ipucuna rastlamak mümkün olmuyor.

Xbox Project Scorpio ile PlayStation 4 Pro’ya yanıt verecek

Microsoft, Project Scorpio ile Sony’nin 4K çözünürlüklü konsolu PlayStation 4 Pro’ya yanıt vermiş olacak. Şirketin Project Scorpio ile E3 2017’de yoğun bir ilgiyle karşılaşacağı rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER