Eğlence

Xbox One için canlı oyun yayını özelliği hazirandaki E3’ten önce gelecek

Xbox baş ürün şefi Marc Whitten, Xbox One için daha önce sözü verilen canlı oyun akış özelliğinin haziran ayındaki E3 oyun fuarından önce ortaya çıkacağını kaydetti.

xbox-one-kumanda-130813Oyunların canlı görüntülerinin canlı yayın servislerinde yayınlanması ve böylelikle başkalarının izleyip yorum yapmalarına imkan tanınması Xbox One’ın tanıtımı sırasında sözü verilen özellikler arasında yer alıyordu. Microsoft’un bu özelliği 2014’ün ilk yarısında bir güncelleme olarak sunmayı planladığı söylenmişti; Whitten’ın yorumları da böyle bir hedefin varlığını doğruluyor.

Engadget sitesine konuşan Xbox yöneticisi, bir E3 basın toplantısında duyurulan özelliklerin gelişinin bir sonraki E3’ten önce gerçekleşeceğini belirtti. Bunun yüzde 100 kesinlik taşıyan bir kural olmadığını söyleyen yönetici yine de E3’teki genel stratejisinin bir sonraki E3’ten önce gerçekleşecek yenilikler hakkında konuşmak şeklinde olduğunun altını çizmiş.

E3 2014 10 Haziran tarihinde ABD’nin Los Angeles şehrinde kapılarını açacak.

Bu arada Whitten büyük bir güncellemenin eli kulağında olduğunu da kaydetti. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcıların yeni konsollarında sosyal işlevler ve erişimle ilgili yaşadıkları sorunlara çözüm sunulacak.

İlgili >> Engadget

İLGİLİ HABERLER