Eğlence

Xbox Android ve iOS uygulamaları yenilendi

xbox android iosMicrosoft, Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için hazırladığı yenilenmiş Xbox uygulamalarını görücüye çıkardı. Uygulama, iOS ve Android cihaz sahibi Xbox kullanıcılarının konsollarından uzaktayken de oyun arkadaşlarıyla iletişime geçmesini sağlıyor.

Yeni Xbox Android ve iOS uygulamaları, kullanıcıların Xbox SmartGlass’tan aşina olduğu ve sevdiği çok sayıda unsuru barındırıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar arkadaşlarının Xbox Live’da neler yaptığını görebilecek, güncelleme ve oyun klipleri paylaşabilecek, oyun içeriklerini izleyip etkileşime girebilecek ve mağazadan oyun satabilecek.

Xbox One sahipleri, konsollarının yanındayken de uygulama sayesinde akıllı telefonun klavyesini ve dokunmatik ekranını kullanarak televizyon ekranına yansıyan menüler arasında gezinebiliyor. Uygulama akıllı telefonların Xbox One için bir tür uzaktan kumandaya dönüşmesini sağlıyor. Güncelleme, etkinlik akışını uygulamanın ana ekranı haline getiriyor. Yeni eklenen Trend bölümü ise oyuncuların Xbox Live’da nelerin popüler olduğunu görmelerini sağlıyor.

Xbox Android ve iOS uygulamaları, bugüne kadar 10 milyon indirme rakamına ulaşmış durumda. Android uygulamasını indirebilmek için Android 4.0 veya daha yeni bir sürümü kullanmak gerekiyor. Yenilenen Xbox uygulamaları iTunes App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER