Teknoloji

WWDC 2011 sadece yazılıma odaklanabilir, iPhone 5 tanıtımı pas geçilebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, geleneksel olarak düzenlediği yazılım geliştiriciler konferansı WWDC’nin 2011 takvimini birkaç saat önce açıkladı. Etkinliğin günü kesinleştikten sonra artık gözler gündem maddelerine çevrildi. WWDC 2011’in davetinde iOS ve Mac OS X’in geleceğine dair bir ön gösterimin sunulacağı vaat ediliyor. Burada iOS 5.0 ve OS X Lion işletim sistemlerine vurgu yapılıyor.

Peki, geride kalan üç yıl boyunca WWDC etkinliklerinin başında görmüş olduğumuz yeni model iPhone’ları göz önünde bulundurarak WWDC 2011’in başlangıcında da iPhone 5’in tanıtımını göreceğimiz şeklinde bir tahminde bulunabilir miyiz? WWDC 2011’in haberini verirken bu yönde bir tahminde bulunmuştuk, ancak daha sonra çıkan gelişmelere bakacak olursak, WWDC 2011’de iPhone 5 pas geçilebilir. The Loop sitesinin çeşitli kaynaklardan aldığı bilgilere göre bu yılın yazılım geliştirici konferansı adına yaraşır biçimde sadece yazılıma odaklanacak. iPhone 5’in çıkışı da biraz bekleyecek.

Apple bizi geleneklere çok fena alıştırdı. Ancak şirket yavaş yavaş art arda birkaç yıl izlediği rutin planı bozuyor gibi. iPad 2’nin çıkışının tahmin edilen zaman aralığına göre yaklaşık bir ay kadar sarktığını göz önünde bulundurursak, benzer bir durumu iPhone 5 için de görmek kimseyi şaşırtmasın. Yine de, konuyu yakından takip edip gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili – The Loop

İLGİLİ HABERLER