Manşetler

Windows Phone için Facebook uygulaması yenilendi, beta uygulaması sürecek

Microsoft geçtiğimiz nisan ayında Windows Phone 8 için Facebook uygulamasına özel bir beta programı başlatmış, iOS ve Android’dekine benzer bir Facebook deneyimi sunan uygulamanın kullanıcılar tarafından test edilmesini sağlamıştı. Şirket bu uygulama üzerinden beta etiketini kaldırdı ve söz konusu uygulamayı daha önce dağıtılan Facebook uygulamasının bir güncellemesi olarak yayınladı.

facebook-windows-phone-8 (640 x 357)

Yeni uygulama kapsamlı tasarım değişiklikleriyle birlikte geliyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğraf desteği, her bir yayının paylaşımı ve Facebook Zaman Tünelinin görüntülenmesi Windows Phone 8 uygulamasının sundukları arasında bulunuyor. Güncelleme sayesinde uygulama iOS ve Android platformundakilerle daha benzer hâle geldi.

Kullanıcılar ekranda sağa doğru sürükleme yaparak navigasyon çubuğunu görüntüleyebilirken sola doğru sürükleme de sohbet ekranını ortaya çıkarıyor. Her ne kadar beta etiketi kaldırılmış olsa da, Microsoft’un belirttiğine göre ayrı bir Facebook beta uygulaması varolmaya devam edecek. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar uygulamada meydana gelecek değişiklikleri önceden test etme ve geri bildirimde bulunma şansına sahip olacak.

İlgili >> Windows Phone Blog, Windows Phone Mağaza

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER