Manşetler

Windows 10 telefonları için Office ön izleme sürümü ay sonunda çıkıyor

office-windows-10-telefon-on-izleme-180415

Microsoft, Windows Insider programına katılarak herkese açık Teknik Ön İzleme sürümlerini cihazlarında kullananlara Windows 10 vizyonunu daha fazla şekilde açmaya devam ediyor. Son olarak Project Spartan gibi yeni uygulamaları denkleme dahil eden Microsoft geçtiğimiz ocak ayındaki etkinlikte daha fazla uygulamanın Windows 10’un ön izleme sürümlerinde yer alacağının sözünü vermiş, bu uygulamalar arasında akıllı telefonlar için Office uygulamalarının güncellenmiş versiyonlarının da bulunacağını kaydetmişti.

Microsoft Office’in Windows 10 telefonlarında yer alacak uygulamalarıyla ilgili birtakım detaylar paylaştı, aynı zamanda son kullanıcıların yeni Office uygulamalarını ne zaman deneyebileceğinin bilgisini de verdi.

Windows 10 telefonları için evrensel Office uygulamalarının ön izleme sürümü için çok değil, sadece bu ay sonuna kadar beklemek gerekiyor. Uygulamaların bağımsız olarak mı, yoksa yeni bir ön izleme sürümüyle mi geleceği şu an için bilinmiyor, ancak kesin olan bir şey var ki, o da mayıs ayında Tüketici Ön İzleme sürümü kullanıcılarını bu yeni Office uygulamalarına erişim şansı yakalayacağı.

Microsoft yeni üretkenlik uygulamaları paketini hazırlarken tasarım anlamında bazı önemli kararlar vermiş, tek elle kullanımı kolaylaştıracak şekilde kontrollerin yerleşimini optimize etmeye çalışmış. Microsoft’un bulut servisleri için bağlantıların yeniden tasarlanması, güncellenmiş görsel arayüz ve deneyim de yeni Office uygulamalarının beklenen özellikleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER