Teknoloji

Windows 10 bazı Windows 7 ve 8 PC’lere çoktan indirildi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

windows-10-duvarkagidi-250615

Microsoft saatler sonra Windows 7 ve Windows 8 yüklü sistemleri Windows 10’a güncellemeye başlıyor. 29 Temmuz sabahı Türkiye saatiyle 7:00’den itibaren başlayacak olan Windows 10 güncellemeleri için yazılım devinin daha önceden hazırlıklara başladığı, PC’lere güncelleme için gerekli olan Windows 10 final versiyonu güncelleme dosyasının gönderildiği söyleniyor.

Daha önce Windows 10 güncellemesi için rezervasyon yaptırmış bazı Windows 7 ve Windows 8 kullanıcıları, Windows 10 için yükleme dosyalarının C:\$windows.~BT konumuna çoktan indirilmiş olduğunu dile getiriyor.

Microsoft yarın sabahtan itibaren Windows 10’un kilidini kaldırıp yüklemeleri başlatıyor. Böylelikle bazı Windows 7 ve Windows 8 kullanıcıları terfi işlemini gerçekleştirecek. Ancak başlangıçta herkes aynı anda Windows 10 güncellemesine sahip olmayacak.

Microsoft Windows 10 güncellemesini uyumlu sistemlere kademeli olarak gönderecek. Güncelleme dalgalar hâlinde, belirli bir sıraya göre yapılacak. Windows 10’un en son hâlini hâlihazırda test eden Windows Insider kullanıcıları yarın Birinci Gün yamasıyla birlikte Windows 10’un en son sürümüne geçiş yapan ilk kullanıcı grubu olacak.

İLGİLİ HABERLER