Teknoloji

Will.i.am’in akıllı saati Puls satışa sunuldu

puls-will-i-am-281114

Ünlü müzisyen Will.i.am’in öncülüğünde geliştirilen akıllı saat Puls ABD’de satışa sunuldu. Ancak ilk etapta kısıtlı bir üretim gerçekleştirildiği için Puls’a isteyen herkesin sahip olması pek mümkün olmayacak. Will.i.am’in duyurudan önce de jüri üyesi olduğu The Voice UK (O Ses Birleşik Krallık) programında kullanarak reklamını yaptığı Puls, geçtiğimiz ekim ayında resmen tanıtılmıştı.

Saatin ikinci nesli üzerindeki çalışmaların da şimdiden başladığı ve ikinci neslin 2015 yılı içinde piyasaya sürüleceği belirtildi. İkinci nesil Puls’ın daha geniş bir kitleye ulaşacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Puls’ın önümüzdeki yıl içinde mevcut modelden yüzde 40 oranında daha ince bir akıllı saati ve Nike+ FuelBand benzeri bir cihazı daha piyasaya süreceği de iddialar arasında yer alıyor.

Yeni nesil Puls’ın fiyatı ve kesin çıkış tarihi konusunda herhangi bir bilgi verilmezken; AT&T ve O2 gibi operatörlerden gelen bilgilere göre, yeni cihazlar önümüzdeki şubat veya mart ayında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER