Manşetler

WhatsApp grup sohbetlerine 256 kişi dahil edilebilecek

whatsapp hd fotoğraf gönderme

whatsapp grup

WhatsApp iOS ve Android uygulamaları için küçük bir güncelleme yayınladı. Şirket söz konusu güncelleme için resmi bir açıklama yapmasa da, WhatsApp grup sohbetlerine eklenebilecek kişi limitini yukarıya çekiyor. Grup sohbetlerine daha önce maksimum 100 kişi eklenebilirken, güncelleme ile söz konusu rakam 256’ya çekiliyor. Üst limit henüz diğer platformlarda değişmese de, beklenen değişimin yakında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Grup sohbetlerinde üst limit WhatsApp Android uygulamasında 2.12.13 sürümüyle değişiyor. iOS’te ise 2.12.367 ve üstü sürümlerde sohbetlere katılabilecek kullanıcı sayısı yukarıya çekiliyor. Windows Phone ve BlackBerry uygulamalarında ise şu an için bahsi geçen güncellemenin izine rastlanmıyor.

Güncellemeyle birlikte sohbet servisinin kurumsal kullanıcılar ve daha fazla insanın dahil olduğu sohbet gruplarına ihtiyaç duyan büyük organizasyonlar adına daha cazip hâle gelmesi amaçlanıyor. WhatsApp bir süre önce kullanıcılardan aldığı yıllık abonelik ücretinden de vazgeçmişti.

Dünyanın en popüler sohbet servisleri arasındaki WhatsApp’ın aylık aktif kullanıcı sayısı 1 milyarı geçmiş durumda. Söz konusu kullanıcı tabanı, WhatsApp’ı çevrim içi servisler arasında en büyüklerden biri konumuna geliyor.

İLGİLİ HABERLER