Teknoloji

Wena Wrist Sony’nin platformunda fon arıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, anavatanı Japonya’da First Flight adını taşıyan bir kitle fonlama platformunun sahibi. Bu platformda kendisine destek arayan son ürün ise “Wena Wrist” adını taşıyan bir akıllı saat. Klasik kol saatleri gibi gözüken Wena Wrist’te üç nokta üstüne odaklanılıyor.

Japonya’daki Felicia standardıyla uyumlu bir NFC cüzdan, titreşim ve kişiselleştirilmiş LED ışıkları aracılığıyla gönderilen bildirimler ve hareket takibi, Wena Wrist’in odaklandığı üç alanı oluşturuyor. Saatin destek uygulamasının şu an için sadece iOS’te kullanılabildiğini belirtmekte fayda var.

Wena Wrist, “Chronograph” ve “Three Hands” adını taşıyan iki modele sahip. Chronograph modelinde saat, dakika ve saniye için üç ayrı kadran ve buton bulunuyor. Three Hands modeliyse klasik bir saat arayüzüne sahip. Three Hands’e üç, Chronograph’a ise beş yıllık bir pil ömrü biçilse de, Wena Wrist’e özelliklerini getiren bandı haftada bir kez şarj etmek gerekiyor.

wena-wrist-310815

Önümüzdeki yılın ilkbaharında sevkiyatına başlanması planlanan Wena Wrist’in fiyatları 34 bin 800 yen (838 TL) ila 69 bin 800 yen (1673 TL)arasında değişecek.

İLGİLİ HABERLER