Teknoloji

WD farklı ihtiyaçlara farklı depolama seçenekleri sunuyor

Hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar için depolama ihtiyacı her geçen gün biraz daha artarken, depolama pazarının en önemli oyuncularından biri olan Western Digital, WD markalı ürünleriyle bu alandaki etkinliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlediği WD Day etkinliğiyle farklı kullanım alanlarına yönelik ürünlerini bir kez daha görücüye çıkaran şirket, bulut uyumlu çözümler sunmayı da ihmal etmiyor.

IMG_18312

Toplantıda WD Dahili Disklerden Sorumlu Türkiye Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu, WD Markalı Ürünlerden Sorumlu Türkiye Ülke Müdürü Sibel Şen, iEMAE Güvenlik Ürünleri Bölge İş Pazarlama Direktörü Martin Jefferson, Orta Avrupa Bölge Pazarlama Müdürü Emiel Witteveen, Orta Doğu & Afrika & Güney Asya Kıdemli Satış Direktörü Khwaja Saifuddin ve Orta Avrupa Markalı Ürünler Satış Direktörü Mario Barting hazır bulundu.

WD yetkilileri depolama ihtiyacının sürekli arttığına dikkat çekerken, bu ihtiyacın artmasında sosyal medya, kişisel kullanım ve büyük veri gibi eğilimlerin önemli rol oynadığını ifade etti. Tüm pazarlarda birden fazla ürünle yer alan WD, kullanıcılarına ihtiyaçlarına göre ürünler sunarak en doğru reçeteyi yazmayı amaçlıyor.

IMG_18395

Bu amaç doğrultusunda ürünlerini Günlük, Kapasite, Performans, NAS ve İzleme gibi farklı kategorilere göre sınıflayan şirket, bulut çözümleri konusunda da My Cloud ile kişisel bir bulut alanı sunuyor. Mevcut bulut çözümlerinde kullanıcıların kendilerini yeterince güvende hissedemeyebileceğini belirten şirket My Cloud ile aylık ekstra bir kullanım ücreti ödemeden bilgisayardaki ve mobil cihazlardaki verileri buluta taşımayı sağlıyor. Son derece kolay kurulan, bilgisayarlar ve mobil cihazlarla hızlıca eşlenebilen My Cloud, kullanıcılarına Google Drive ve Dropbox gibi sanal bulut servislerine de hızlı erişim imkanı sunuyor.

IMG_18344

Özelleştirilmiş ürünler arasında en dikkat çekici olanlardan birisi de güvenlik kamerası görüntülemesi için özel olarak hazırlanan WD Purple. Kesintisiz video kaydı yapabilen WD Purple, 32 HD kameraya kadar destek sağlayabiliyor. Özel AllFrame teknolojisiyse masaüstü sabit sürücülerinin güvenlik sistemlerinde depolama olarak yanlış şekilde kullanılması sırasında meydana gelen hata görüntüsü sayısallaştırma ve video kesintilerinin azaltılması için ATA veri akışıyla ortak çalışıyor.

İLGİLİ HABERLER