Teknoloji

Waze Planlı Yolculuk özelliğiyle geç kalmanızı önleyecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

waze planli yolculuk

Waze iOS uygulaması için yayınlanan son güncellemeyle kullanıcılara sunulan “Planlı Yolculuk” özelliği, Waze kullanıcılarının gidecekleri yere gecikmemeleri veya gereğinden fazla erken gitmemeleri için yola çıkmaya en uygun anın saptanmasını sağlıyor.

Waze Planlı Yolculuk özelliğinin en iyi şekilde işlemesi için kullanıcıların uygulamaya takvime ve/veya Facebook’a erişim izni vermesi gerekiyor. Böylelikle uygulama kullanıcıların kayıtlı tüm randevu ve etkinliklerine erişim fırsatı kazanıyor ve etkinlikler birer Planlı Yolculuk’a dönüşüyor. Waze, mevcut trafik durumunu ve diğer Waze kullanıcıları tarafından sağlanan bilgileri değerlendirerek en uygun yola çıkış zamanını belirliyor ve kullanıcılarını bildirim aracılığıyla bu zamandan haberdar ediyor.

Yolculuk deneyimini biraz daha üst seviyeye taşımak isteyenler, Waze’in “Tahmini Varış Zamanını Gönder” özelliğinden faydalanarak arkadaşlarını mekana giriş yapacakları zaman konusunda bilgilendirebiliyor. Şu an için sadece iOS kullanıcılarına sunulan bu özelliklerin yakında Android kullanıcılarına da ulaştırılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER