Teknoloji

Walking Dead yedinci sezon ilk fragmanı yayınlandı – Video

walking dead yedinci sezonThe Walking Dead dizisinin yedinci sezonu önümüzdeki ekim ayında yayınlanmaya başlayacak. Altıncı sezonun final bölümü dizinin hayranlarını oldukça heyecanlı ve beklenmeyen bir noktada bırakmıştı. Hayranların kafalarında oluşan soru işaretlerine cevap bulması ve Negan’ın ellerinde kimin öldüğünü öğrenmesi için aylarca beklemesi gerekiyor.

En azından yayınlanan yedinci sezon fragmanı sayesinde kimin ölmediğini görme fırsatı elde ediyoruz. Örneğin fragmanda Carol birkaç defa görülüyor. Bu da O’nun hayatta kaldığı anlamına geliyor. Aynı şekilde Tara’yı da birkaç kez görüyoruz. O da ölmemiş demektir. Morgan’ın da yaşadığı açık şekilde görülüyor.

Fragmandan kimin öldüğünü öğrenmeyi beklemeyin, çünkü eksik olan, görünmeyen epey fazla sayıda yüz var. Bu arada AMC’nin dizi hayranlarını bazı eski görüntülerle şaşırtmayı amaçladığını da düşünebiliriz. Yani, fragmanda görünen kişiler de ölmüş olabilirler.

Fragman Kral Ezekiel’in ve evcil kaplanının da diziye gelişini gösteriyor. Çizgi romanını okumuş olanlar bu karakteri biliyor olmalılar. Dizinin yapımcısı ve senaristi Scott Gimple, Comic-Con etkinliğinde ekibin Krallık’a doğru yola çıkacağını doğruladı. Ayrıca Negan’ın kuralları altında yaşamın nasıl olduğunu da görme fırsatı elde ediyoruz.

The Walking Dead dizisinin yedinci sezonu 23 Ekimde ABD’de başlıyor. FX kanalı muhtemelen ABD’deki orijinal yayınından bir gün sonra bu dizinin yeni bölümlerini Türkiye’de yayınlamayı sürdürecektir.

İLGİLİ HABERLER