Eğlence

The Walking Dead yedinci sezon bölümleri Turkcell TV+’ta yayınlanacak

the walking dead yedinci sezon

the walking dead yedinci sezonYayınlanmaya başladığı 2010 yılından bu yana dünyada ve Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine ulaşan, en çok izlenen dizilerden biri haline gelen The Walking Dead yedinci sezon ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. The Walking Dead yedinci sezon bölümleri Türkiye’de ilk kez Turkcell TV+’tan izlenebilecek.

Dünyayla aynı anda Turkcell TV+ platformunda birinci bölümü yayınlanacak olan The Walking Dead, 24 Ekim Pazartesi günü Amerika yayınından 4 saat sonra TV+ ekranlarında olacak. Yeni sezon bölümleri de her hafta aynı şekilde Amerika yayınından hemen sonra Turkcell TV+’tan, FX kanalı aracılığıyla izlenebilecek.

Hikayesi aynı adlı çizgi romana dayanan dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan bir zombi salgını ile oluşan kaos ortamını ve bu ortamda her şeye rağmen hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Bu sezonda da on altı bölüm olarak çekilmesi planlanan ve ilk altı bölümünün çekimleri tamamlanan The Walking Dead yedinci sezonun son bölümünün ise 2 Nisan 2017?de yayınlanması öngörülüyor.

The Walking Dead yedinci sezon her yerden izlenebilecek

Turkcell TV+ ile kullanıcılar The Walking Dead dizisini televizyonlarının yanı sıra cep telefonları, tabletleri ve bilgisayarları ile istedikleri yerden izleyebilecek.

İLGİLİ HABERLER