Manşetler

Vodafone’un iPhone 4S teklifleri şekillendi

Yarından itibaren iPhone 4S’i satmaya başlayacak olan mobil operatörler fiyat tekliflerini web sitelerinde duyurma konusunda istekli davranmıyor. Yazıyı yazdığımız şu sırada ne Turkcell, ne Vodafone, ne de Avea‘nın web sitesinde bireysel kullanıcılara yönelik iPhone 4S teklif paketleriyle ilgili detaylar yer almıyor. Şimdilik sadece gönderilen basın bültenlerinde yer alan detaylarla yetinmek zorundayız.

Vodafone cephesinde de durum böyle. iPhone 4S’i Vodafone’dan satın almak isteyenler için hazırlanan fiyat tekliflerinde seçilmiş olan bazı paketler ve bunların üzerine eklenmiş cihaz ücretleri yer alıyor. Örneğin teklifler arasında yer alan, içinde 1000 dakika her yöne konuşma, 1000 SM ve 1 GB internet erişimi içeren Cep Avantaj Her Yöne Ekstra paketi aylık 59 TL ücrete sahip. Bunun üzerine 16 GB, 32 GB veya 64 GB’lık iPhone 4S’ler için sırasıyla 87 TL, 102 TL veya 117 TL ekleniyor. Bu şekilde hazırlanmış Red+, Red ve Red Mini teklifleri de bulunuyor.

Sonuç olarak Vodafone’dan iPhone 4S satın almak isteyenlerin ayda minimum 146 TL ödemesi gerekecek.

iPhone 4S ile ilgili detaylara ayrıntılı iPhone 4S incelememiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. iPhone 4S’in performansı, kamerası ve daha birçok detayı bu incelemede.

İlgili – Webrazzi

İLGİLİ HABERLER