Manşetler

Vodafone Türkiye’den 3G’nin ikinci yaşı şerefine kutlama hediyeleri, fırsatları ve HTC Wildfire S

30 Temmuz 2009 tarihinde tanıştığımız 3G servisinin ikinci yaşını kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde Vodafone, hem bu yaşgününü kutlamak hem de 3G bağlantısını daha geniş kitlelerle tanıştırmak amacıyla çeşitli hediye ve fırsatları sunuyor. Şirket henüz 3G bağlantısıyla tanışmayanlara bir aylık ücretsiz internet bağlantısı hediye ediyor. 15 Ağustos tarihine kadar ücretsiz sunulacak internet paketi 100 MB’lık adil kullanım bedeline sahip.

Vodafone ücretsiz internet erişim paketi sunmanın yanı sıra çeşitli donanım fırsat ve kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Webbox adı verilen Android işletim sistemli bir cihaz sayesinde herhangi bir TV üzerinden internete bağlanmak çok kolay hâle geliyor. SD kart girişine de sahip olan bu cihaz Vodafone abonelerine ayda 10 TL karşılığında sunulacak. Bilgisayardan internete girmek isteyenler için sunulan Vodem adlı 3G modem de 4 GB’lık mobil internet paketine üye olanlara sadece 5 TL karşılığında sunuluyor.

Vodafone ile HTC’nin geçtiğimiz mayıs ayında duyurduğu cihaz dağıtım ortaklığı kapsamında Türkiye’de piyasaya çıkmasını beklediğimiz HTC Wildfire S de nihayet Vodafone’un 3G kutlamasıyla birlikte tüketicilerle buluşuyor. Herkesin akıllı telefon sahibi olmasını isteyen Vodafone bu Android akıllı telefonunu ayda +5 TL’den başlayan fiyatlarla sunacak. Üstelik bu kampanya kapsamında 6 ay boyunca 100 MB internet de hediye edilecek.

htc-wildfire-s-turkiye-00002

Vodafone’un 3G kutlama kampanya ve fırsatlarıyla ilgili ayrıntılara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

İlgili – Vodafone Türkiye

İLGİLİ HABERLER