Manşetler

Vodafone Smart Tab III 7″ Ön İnceleme

Tablet pazarında 7 ila 8 inç arası ekran büyüklüklerine sahip olan tabletler giderek daha fazla ilgi görüyor. Bu tabletlerin rahat taşınabilir olması ilgi görmelerinin en önemli nedenleri arasında başta geliyor. Ayrıca bu tabletlerin uygun fiyatlara sunulduğunu da belirtmek gerekiyor. Vodafone Smart Tab III 7″ de bu segmentte diğer rakiplerle kıyasıya bir rekabete girişecek. Vodafone Türkiye’nin gerçekleştirdiği lansman toplantısında da Smart Tab III 7’yi deneyimleme fırsatı elde ettik.

vodafone-smart-tab-3-7-on-inceleme-00003

Lenovo tarafından üretilen Vodafone Smart Tab III 7″ teknik özellikler bakımından büyük kardeşi Smart Tab III 10″ ile aynı unsurları barındırıyor. 1.2 GHz dört çekirdekli MediaTek işlemci, 1 GB RAM, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 5 megapiksel arka kamera, 0.3 megapiksel ön kamera gibi özellikleri bu 7 inç tablette de görüyoruz. İkisini farklı kılan tek unsur; Smart Tab III 7’nin 7 inç 1024 x 600 çözünürlüklü ekran barındırması.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Vodafone 7 ve 10 inç Smart Tab III tabletlerini tüketicilerle buluşturuyor

Smart Tab III 7’nin ekranı yüksek çözünürlüğe sahip olmasa da, kullanıcılar için yeterli bir görsel kalite sunuyor. Parlaklık bakımından da ekran iyi seviyede. İşlemcinin performansı da ortalamanın üstünde, kullanıcı arayüzünde geçişler, internet tarayıcısında sayfa açılış hızları, sayfaların işlenmesi gibi unsurlar bakımından Smart Tab III 7″ fena sayılmaz.

vodafone-smart-tab-3-7-on-inceleme-00011

194 x 120 x 11 mm.’lik boyutlara ve 350 gr. ağırlığa sahip olan Vodafone Smart Tab III 7″, normale göre biraz kalın olsa da elde rahat tutulup kullanılıyor. Cepte taşınması açısından da bir sorun yok. Tabletin arkası Smart Tab III 10’unki gibi bir yüzeye sahip. Ancak arkadaki kapak çıkarılıyor ve bu şekilde SIM kart yuvasına erişiliyor.

vodafone-smart-tab-3-7-on-inceleme-00015

Boyutları sayesinde cepte de taşınabilen bu tablet dahili HSPA+ desteği sayesinde de hareket hâlindeyken hızlı internet erişim imkanı sunuyor. 5 megapiksel kamerası da ihtiyaç duyulduğunda iş görecektir.

Vodafone Smart Tab III 7’ye ait birkaç fotoğrafı aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Galeri: Vodafone Smart Tab III 7″ Ön İnceleme

İLGİLİ HABERLER