Teknoloji

Vodafone Smart II ile uygun fiyatlı Android telefonlarına yenisini ekledi – Video

Android ile çalışan yetenekli bir akıllı telefon arayan, ancak fazla açılmak istemeyenler için Vodafone kendi markasını taşıyan bir seçenek sunuyor. Geçen yıl piyasaya çıkan Vodafone Smart’ın halefi olarak nitelendirebileceğimiz Smart II’yi tanıtan mobil operatörün bu yeni akıllı telefonunda 3.2 inç’lik HVGA ekran, 800 MHz işlemci ve 3.2 megapiksel kamera bulunuyor. İşletim sistemi olarak ise Android’in Gingerbread sürümü seçilmiş.

150 MB dahili bellekle gelen bu cihazla birlikte 2 GB kapasiteli microSD kart da hediye ediliyor. 12.35 mm’lik kalınlığı nedeniyle ince olarak nitelendiremeyeceğimiz bu cihazın küçük ekranı onun avuçta rahatlıkla tutulmasına ve kullanılmasına olanak sağlayacaktır. Gmail, Google Talk ve YouTube gibi Google uygulamalarıyla yüklü gelen bu cihaza Google Play Store üzerinden uygulamalar indirmek de mümkün kılınmış. Facebook ve Twitter uygulamaları da sosyal medya ağlarına bağlanmak isteyenler için hazır bekliyor.

Vodafone bu akıllı telefonun koyu gri veya beyaz renklerini satacak. Cihaz İngiltere’de bugünden itibaren piyasaya sunuluyor. Vodafone Smart’ın Türkiye’ye geldiğini göz önünde bulundurursak, Smart II’nin de gelmemesi için bir sebep yok diye düşünüyoruz. Cihazı daha yakından tanımak isteyenler aşağıdaki videoya göz atabilirler.

İlgili – Recombu

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER