Teknoloji

Vodafone Avustralya iPhone 5’i ufak ufak tanıtmaya başladı

iPhone’u Türkiye’de dahil olmak üzere faaliyet gösterdiği birçok ülkede müşterilerine sunan Vodafone, iPhone 5’i de geçmişte olduğu gibi dağıtmayı planlıyor. Üstelik bir yerlerde tanıtım da yapılmaya başlandı.

Vodafone Avustralya yukarıda görmüş olduğunuz tanıtımla birlikte iPhone 5’in gelişini duyuruyor. Aslına bakarsanız, ilânda iPhone 5’e ilişkin bir bilgi yok, ancak “bu yılın en büyük akıllı telefon çıkışı” şeklinde bir ibare akıllara Apple’ın gelecek nesil akıllı telefonundan başkasını getirmiyor. Vodafone Avustralya şimdilik müşterilerine iPhone 5 ile ilgili haberlere kayıt olma ve iPhone 5 stoklara girdiğinde onları haberdar etme fırsatı sunuyor.

Aslına bakarsanız, teknoloji siteleri ve blogları takip etmek bu noktada daha iyi bir çözüm gibi görünüyor. Bu nedenle iPhone 5 veya iPhone 4S ile ilgili haber ve dedikodular için Teknoblog’u takip edin. Her ne kadar Apple’dan resmi bir açıklama henüz gelmemeiş olsa da, gelecek nesil iPhone’un 4 Ekimde tanıtılacağı ve ekim ayı ortasında yurtdışında piyasaya çıkması bekleniyor. Herhalde Türkiye’ye de bu yıl bitmeden gelmiş olabilir. Belki de en kötü ihtimalle ocak ayına sarkar.

İlgili – Vodafone Avustralya

İLGİLİ HABERLER