Eğlence

VLC Android uygulaması yerel ağdaki videoları oynatabilecek

vlc android uygulamasıVLC Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, uygulamayı videoların nasıl ve nerede oynatılacağı konusunda daha fazla kontrol sahibi olmak isteyenler için daha kullanışlı hâle getiriyor. VLC 2.0, kullanıcılara daha önce eksikliğini hissettikleri bazı özellikler getiriyor. Söz konusu özellikler arasında ise ağ taraması öne çıkıyor.

Güncellenen uygulama sayesinde kullanıcılar, evdeki medya sunucularında sakladıkları multimedya içeriklerine de ulaşabiliyor. Güncelleme, tablet sahiplerinin çoklu görev özelliğinden daha rahat faydalanmasını sağlayan açılır video penceresi özelliğini de kullanıcılara sunuyor.

VLC Android TV uygulamasının da arayüzü yenilendi

Yayınlanan güncelleme, VLC uygulamasının Android TV versiyonu için de bazı yenilikler getiriyor. Arayüzü yenilenen uygulama, görsel anlamda mobil uygulama ile eşitlenmiş oluyor. Video listesi oluşturmaya imkan veren uygulama, artık cihazla uyumlu çalışmak için daha fazla izin talep ediyor.

Kısacası güncelleme sayesinde VLC, mevcut medya uygulamasından memnun olmayan Android kullanıcıları için daha dikkate değer bir seçeneğe dönüşüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER