Teknoloji

Visa temassız kartı güneş gözlüğüne yerleştirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

visa temassiz odemeVisa temassız ödemeyi yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalarında önemli bir mesafe kaydettiğini, temassız ödeme kartını güneş gözlüğüne yerleştirerek gösteriyor. Şirket, gözlükle temassız ödemeyi test etmek için bu yıl içinde bir pilot program gerçekleştireceğini de açıkladı.

Söz konusu pilot program Dünya Sörf Ligi’nin Quiksilver ve Roxy Pro Gold Coast ayağında gerçekleştirilecek. Visa, bu yarışmanın sponsorları arasında da yer alıyor.

Bir sörf yarışması, temassız ödeme özellikli güneş gözlüğünü test etmek için uygun bir tercih gibi görünüyor. Plajdayken cüzdan taşımak pek çok kişi için bir külfet olabiliyor. Temassız ödeme özelliğine sahip güneş gözlüğüyle cüzdan taşıma zahmetine katlanmadan serinletici bir içecek satın almak, önemli bir kolaylık olabilir.

Visa temassız ödeme yeteneğine sahip güneş gözlüğüne dair detayları henüz açıklamadı

Güneş gözlüğüyle temassız ödeme yapmak için gözlüğü çıkarmak gerekiyor. Visa temassız ödeme yeteneğine sahip gözlüklerin fiyatı ve çıkış tarihi gibi detayları henüz açıklamadı. Şirketin daha detaylı bilgilendirme için pilot programın sonuçlarını bekliyor olması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER